DESPRÉS DELS RESULTATS DE LA JORNADA
EL MANLLEU AUGMENTA LA DISTÀNCIA AMB EL SEGON
 A 9 PUNTS

AEC.MANLLEU -6  C.BELLAVISTA MILAN -0

El Manlleu segueix intractable i,  ha tornat a guanyar el seu enfrontament amb golejada. Aquesta vegada ha set front al C.Bellavista Milan al Municipal per un contundent 6-0.
El partit ha set dominat en tot moment pel Manlleu. Molt aviat , en el minut 4, en ROGER PALLÀS aconsegueix inaugurar el marcador amb el 1-0 . Pocs minuts desprès en ROGER VERDAGUER no perdona i marca el 2-0, era el minut 9. Un Bellavista completament superat veu com en el minut 15 en GERE  fa pujar el 3-0. En el minut 22 es senyala un clar penal per mans d'un defensor visitant però, el porter encerta amb la trajectòria del tret d'en VÍCTOR i aconsegueix aturar-la. En el minut 35 en GERE torna a marcar i amb el 4-0 s'arriba al descans.
La segona part ha set un monòleg de la primera amb un Manlleu jugant a plaer. En el minut 45 en GERE fa pujar el 5-0 i el seu tercer gol en el partit. A les acaballes del partit, en el minut 74 en ROGER PALLÀS aconsegueix el definitiu 6-0.
El Manlleu segueix com a líder amb unes estadístiques impressionants, aconseguint tots els punts possibles des de l'inici de la competició, sent el màxim realitzador i el menys golejat. Amb els resultats d'aquesta jornada, el Manlleu veu augmentada la distància amb els seus immediats perseguidors. El segon és el Cardedeu  a 9 punts i que ha guanyat al Canovelles per 5-1. Els altres son el Mollet que ha perdut al camp del Palautordera per 1-0, el Torreta que ha empatat 1-1 al camp del At.Vallés i, Les Franqueses que ha empatat a casa front el Granollers 1-1. Aquest altres son a 11 punts del Manlleu.
Crònica : mack    Fotos: JORDI