JORNADA 13
EL LÍDER NO AFLUIXA I GUANYA EL DERBI COMARCAL FRONT A UN BON VIC RIUPRIMER
AEC.MANLLEU-3  VIC RIUPRIMER-1
Foto de Mireia Megias Puig.

El Manlleu s'ha emportat merescudament els tres punts en el derbi comarcal front al VicRiuprimer. El domini i les ocasions han set pel Manlleu amb un VicRiuprimer molt ben situat al camp i, amb l'actitud crescuda vers l'enfrontament front el seu màxim rival de la comarca.

El matx ha començat amb el Manlleu com sempre, tocant i combinant. Amb el domini per part del Manlleu s'arriba al minut 6 i, el VicRiuprimer trena la única ocasió clara que ha disposat en tot el partit i en treu el premi del gol. En ROGER MOLIST rep una bona passada a la banda dreta per entrar sense marcatge i d'un tret creuat i potent estableix el 0-1 pel VicRiuprimer. El Manlleu es troba per primera vegada en 12 partits guanyats amb un marcador desfavorable i, entra en un nou repte, el de superar-ho. El VicRiuprimer en surt reforçat anímicament amb el gol aconseguit i es fa més fort en defensa, intentant sortir a la contra. El Manlleu insisteix amb el seu domini però topa una vegada i una altre amb l'errada a l'hora de finalitzar les ocasions. Tant sols quedava esperar l'empat del Manlleu i, aquest arriba de manera brillant en darrer minut del primer temps. En el minut 39 l'AITOR marca amb el cap després duna centrada de còrner del CARLES el 1-1..

En el segon temps el domini i les ocasions del Manlleu han augmentat . Fruit de la seva insistència, el Manlleu encerta a marcar en el minut 54 i, igual que en el seu primer gol, novament l'AITOR amb un toc creuat posa al Manlleu al davant en el marcador amb el 2-1. Amb el resultat favorable el Manlleu no afluixa i va sumant ocasions per ampliar el marcador fins al minut 79, en el que en MIKEL culmina una centrada de l'ANDREU per definir el marcador final de 3-1 pel Manlleu.

Una nova victòria de l'equip que segueix líder després de 13 partits guanyats de 13, amb 39 punts. Cal destacar l'esportivitat viscuda avui en el municipal i, el bon partit que han ofert el dos equips.

Celebració del 3-1 d'en MIKEL

Crònica: mack  Fotos: JORDI i MIREIA      Vídeo resum del partit..en construcció.