dissabte, 2 d’abril del 2011

UNA PÈSSIMA PRIMERA PART DEL MANLLEU I MOLT BONA DEL MERCANTIL, FA INÚTIL LA REACCIÓ DE LA SEGONA PART.

CE.MERCANTIL-4
AEC.MANLLEU -2

Mal partit del Manlleu el jugat a Sabadell front al Mercantil. Sobre tot en la primera part en que el Mercantil ha set molt superior, aconseguint marcar dos gols en els minuts 10 i 34 ,després de dominar clarament a un Manlleu desdibuixat ,desconegut i sense ritme. Per tant el primer temps ha acabat amb un 2-0 que fins hi tot s'ha quedat curt vistes les ocasions locals.

En la segona part el Manlleu, sense fer un gran joc, ha millorat i, el domini més igualat. En el minut 50 en GERE ha escurçat el marcador amb el 2-1. Amb aquest resultat el Manlleu ho ha intentat per tal d'igualar amb dues bones ocasions d'en MAURO i el mateix GERE. Però amb un Manlleu jugant més amb el cor que amb el cap, arriba el 3-1 pel Mercantil en una bonica jugada al contraatac, ha set en el minut 64, a 8 minuts pel final. Les protestes per la pèrdua de temps dels locals arrel del seu tercer gol provoca que el Manlleu es quedi amb 10 jugadors. En el 66 en MAURO torna a posar una mica d'emoció al partit marcant el 3-2. Però amb un jugador menys i les precipitacions provoquen en el darrer minut del partit un clar penal a favor dels locals en el que aconsegueixen , al meu entendre, una merescuda victòria per 4-2.

Tot i aquest resultat negatiu cal segui lluitant . El Manlleu encara amb possibilitats per classificar-se per la Copa Catalunya ho ha de seguir creient . Si hi ha classificació o no, la temporada de l'equip serà molt bona.

Aprofito aquest espai per felicitar al RCE.ESPANYOL al proclamar-se matemàticament campió de lliga al superar al ST.ANDREU per 3-0... FELICITATS !!!