dissabte, 30 d’abril del 2011

Partit intens i molt disputat el que s'ha vist al municipal. Els dos equips han demostrat en escreix la seva gran qualitat futbolística amb una implicació per guanyar el partit total. L'Espanyol es presentava a La Capital de Ter com a líder indiscutible i campió matemàtic del campionat, amb uns numeres impressionats, amb 26 victòries , cedint tant sols un empat, amb 104 gols marcats i, tant sols 5 gols encaixats en 27 jornades. Per part del Manlleu, com a segon classificat amb 17 victòries,5 empats , 5 derrotes i, quatre equips pendents d'aquest partit per superar-el en la classificació. Amb aquestes dades pràcticament tothom feia a l'Espanyol com a favorit per emportar-se els tres punts.

Des de el primer minut el partit no ha tingut moments ensopits, tot el contrari. Molt aviat han començat els intercanvis d'ocasions. En els primers minuts el Manlleu ha pogut inaugurar el marcador en dues ocasions i, pocs minuts després l'Espanyol ha tingut la resposta en dues clares arribades. El joc no tenia clar dominador, les alternatives eren constants fins que en el minut 34 en CANO marca el 0-1 pels visitants superant en una rematada amb el cap l'estirada d'en JOAN ENRIC. Però poc ha durat l'alegria perica, quatre minuts després el Manlleu empata (1-1. minut 38) .AITOR remata de manera impecable amb el cap una centrada de ROGER VERDAGUER. Era el darrer minut de la primera part i, amb aquest empat a un el partit entra en el descans.

Si la primera part ha set trepidant i molt igualada, aquesta segona ha continuat amb el mateix guió. Les aproximacions d'uns i altres es succeïen, amb jugades elaborades des de el darrera i, en el minut 47, l'Espanyol torna avançar-se en el marcador aprofitant un mal rebuig en l'interior de l'àrea del Manlleu , el 1-2 per l'Espanyol l'ha aconseguit JOEL. El Manlleu lluny de baixar la guàrdia ha insistit en la seva voluntat de superació i, en dos minuts ha donat la volta en el marcador , amb dos espectaculars gols. En el minut 53 en MAURO aconsegueix tornar a igualar el marcador amb el 2-2 en una besalina davant el porter perico, gol que firmaria el mateix MESSI. I si aquest gol d'en MAURO ha set molt maco, en el minut següent, el minut 54, en ROGER VERDAGUER marca el gol més bonit del partit, un gol de bandera, des de fora l'àrea engalta un tret potent, creuat i entra per tot l'escaire.

Amb aquest gol de ROGER VERDAGUER el Manlleu aconsegueix posar-se davant en el marcador i, el que ningú ha pogut durant 27 partits, tenir L'Espanyol al darrera en el marcador durant una bona estona. Amb aquest resultat favorable al Manlleu,l'Espanyol acumula jugadors a l'atac i juga un futbol de menys toc i més directa per tal de buscar l'empat i en el minut 59 està a punt d'aconseguir-ho però el pal i en JOAN ENRIC ho impedeix. Els minuts passaven amb el resultat favorable al Manlleu però amb el domini altern fins que en el minut 62 l'Espanyol aconsegueix empatar en una jugada desgraciada pel Manlleu. En AARON treu una falta llunyana, ningú arriba a tocar la pilota i, aquesta bota a la frontal de la petita i acaba entrant per l'escaire de la porteria d'en JOAN ENRIC.

El 3-3 a manca de 10 minuts pel final envelentona als pericos que insisteixen en l'intent de superar a un Manlleu que fins a les hores ha estat immens i que la despesa física aplicada fins aquells moments començaria a passar factura. En els darrers 5 minuts de partit l'Espanyol ha pogut guanyar el partit en una clarísima ocasió, era el minut 68 i que en JOAN ENRIC ha aturat en dos temps . No hagés set just ja que els mèrits d'uns i dels altres abocava el resultat final al que ha set, un empat.

Amb aquest resultat, el Manlleu deixa el segon lloc al St.Andreu. Segon lloc que dona pas a jugar la Copa Catalunya. Les possibilitats de recuperar aquest lloc existeix en els dos darrers partits que manquen però, apart d'aquesta possibilitat, impensable a l'inici del campionat, el joc desplegat durant el campionat i, sobre tot el gran partit front a un equip tant fort com l'Espanyol, dona com a resultat una esplèndida Temporada.

Voldria felicitar a tots els que , partit darrera partit al municipal,segueixen l'equip i, donar les gràcies al suport rebut. També felicitar tant a manlleuencs com a pericos pel fair play  durant el partit.