dissabte, 16 d’abril del 2011

EL MANLLEU SUPERA AL MATARÓ EN UN BON PARTIT DELS DOS EQUIPS I ES SITUA SEGON A TRES JORNADES PEL FINAL

FPE.MATARÓ 0 - AEC.MANLLEU  2

Partit disputat el vist al camp del Mataró entre dos equips en la part alta de classificació. L'hora fora del normal (13:45 hores) no ha impedit de gaudir d'un partit en que des de l'inici fins al final els dos equips s'han implicat en emportar-se els tres punts.El Manlleu ha jugat amb la seva segona equipació i amb la reaparició del seu màxim golejador AITOR com a titular després d'una llarga recuperació de la seva lesió. També han tingut minuts jugadors com en GUILLEM i l'ALBERT que han estat lesionats una bona colla de partits.

La Primera part ha estat força igualada , el domini ha set altern. La primera arribada l'ha tingut el Manlleu en una jugada que l'AITOR no ha pogut arribar-hi (minut 2). En els minuts 5 i 7 el Mataró arriba amb opcions però un segur JOAN ENRIC atura l'intent. En el minut 10 en MAURO està a punt de marcar pel Manlleu però la pilota surt a fora. Arriba el 0-1 pel Manlleu en el minut 13, el seu autor és l'AITOR, aprofitant una passada llarga a l'espai i, davant la sortida desesperada del porter, aixeca la pilota avançat als de la Capital del Ter. Amb el gol en contra el Mataró comença a pressionar més i disposa de tres clares ocasions per l'igualada però, novament en JOAN ENRIC en dues bones intervencions i el travesser ho impedeix, eren els minuts 21,23,28. A pocs minuts per acabar el primer temps, en el minut 33 en GERE és objecte d'un clar penal i que l'àrbitre no senyala. Amb el 0-1 arribem a la fi de la primera part.

En la segona part el Mataró ha dominat més ,amb un Manlleu a la contra, segur a la porteria, amb la defensa molt encertada i coordinada amb el mig camp i, un atac perillós. Les arribades perilloses del Mataró s'han anat succeint però, una altre vegada en JOAN ENRIC i la ferma defensa mantenien el resultat . En el minut 57 el Mataró treu de la cantonada i la pilota toca al pal i en JOAN ENRIC atrapa la pilota i, en el minut 62 nova clara ocasió pels locals en una falta directa a la frontal de l'àrea del Manlleu , amb molta potència , en JOAN ENRIC arriva a tocar el just per qué novament la pilota impacti al pal dret de la porteria. Amb tot això el Manlleu aconsegueix  arribades a la porteria del Mataró en diverses contres. Arribem amb un marcador incert al minut 64, en el que el Manlleu assegura la seva victòria aconseguit MAURO el definitiu 0-2 en una bonica i ràpida jugada al contra-atac marcant per baix en la sortida d'en CARLES, porter del Mataró en la segona part. Amb aquest segon gol rebut i amb tant sols 8 minuts en joc el Mataró baixa el llistó i, el Manlleu està a punt d'aconseguir un tercer gol en el minut 66 , en Mauro no arriba a definir després de superar una sortida d'en CARLES.

Amb aquest resultat l'equip suma tres punts més amb els tres que ja li portava al Mataró(amb un partit pendent) i guanya la diferència de gols i el més important, es retroba amb la seva actitud en els partits fora del Municipal. Aquesta victòria del Manlleu, l'empat (2-2) del Barça al camp del Mercantil i la derrota (2-1) del St.Andreu amb el Granollers, fan que l'equip es col·loqui segon a manca de tres jornades per acabar el campionat. El proper cap de setmana no hi ha competició de lliga, l'equip aprofita aquesta parada en la competició per disputar el torneig KOMM-MIT que es juga al Maresme. El proper partit de lliga serà el darrer cap de setmana d'Abril a Manlleu front al Líder i campió matemàtic, l'Espanyol. Serà un partit difícil però...no impossible de guanyar. ÀNIMS MANLLEU, ESTEU FENT UNA TEMPORADA IMPENSABLE !!!

Aportació de dades: LLUIS     Crònica; mack        Fotos: JOAN
Més moments gràfics i vídeo resum en construcció.