dissabte, 19 de març del 2011

UN MAL PARTIT DEL MANLLEU.....PERÒ
LA GALLINETA HA DIT QUE PROU !!!!!!
CD.SANT GABRIEL -2
AEC.MANLLEU - 1

Mal partit el jugat pel Manlleu al camp del Sant Gabriel. Poder el pitjor partit en el que portem de temporada . En un terreny de joc amb una gespa artificial en estat lamentable , amb un Sant Gabriel molt lluitador , les constants aturades durant el partit i, les lamentables decisions arbitrals determinants en el resultat final, junt amb un Manlleu molt fluix, han donat com a resultat la quarta derrota de la lliga. El partit ha tingut molt poques ocasions de gol per part dels dos equips, amb un control dels locals i amb intents per dominar del Manlleu que, quan ho ha intentat, el St.Gabriel ha demostrat més ofici , fent parar el joc i avortant el possible domini manlleuenc.

La primera part ha començat amb els locals ficats en el partit, que seria així fins al final, i un Manlleu desconegut, tancat al darrera, sense trenar cap jugada, desconegut. El Sant Gabriel combinava però els seus intents de perill es diluïen al arribar a l'àrea del Manlleu. Fins el minut 25 tant sols podem destacar una ocasió pels locals que en JOAN ENRIC atura sense problemes i una d'en MAURO que la defensa del Sant Gabriel pot desfer. En el minut 25 arriba el 1-0 pels locals a la sortida d'un córner. En JOAN ENRIC no veu la trajectòria de la pilota al tenir molts jugadors al davant, es desplaça per seguir la pilota i quan vol rectificar es objecte d'una obstrucció, tot dintre l'àrea petita, on el porter és intocable. La pilota entra sense que ningú la toqui i, l'àrbitre, molt ben situat, dona gol davant la eufòria local. Les protestes no han servit per rés ,com sol passar, o poder han servit per anar esgotant  la paciència dels jugadors, tècnics i seguidors del Manlleu, poc a poc ,amb decisions desiguals als dos equips de l'àrbitre. Finalment el Manlleu aconsegueix una bona jugada i en el minut 34 en VÍCTOR marca el gol de l'empat 1-1 que seria el resultat final d'aquesta primera part.

En la segona part, poc a canviat del vist en la primera,poder el control ha set més igualat però amb molt poques ocasions. A destacar una falta directa treta per en POL DE LA VIUDA que ha sortit molt a prop del pal dret de la porteria local i alguna aturada sense massa perill d'en JOAN ENRIC. Amb tot això, ha seguit la desigualtat de criteri en les faltes senyalades per uns i altres per part de l'arbitra. Quan ja es veia a venir l'empat final, arriben dues noves errades (per posar alguna cosa) arbitral que, acabaran sent determinats en el resultat final. Som a dos minuts de la fi, minut 71, i es concedeix córner a favor del Sant Gabriel en una jugada de fora de porteria. Es treu de la cantonada i un jugador local amb els dos braços sobre les espatlles del defensor del Manlleu marca el 2-1 . L'àrbitre novament ben situat accepta increïblement el gol com a vàlid i de passada expulsa a l'entrenador i delegat del Manlleu amb vermella directa.


Nota: Per escoltar no més la música del vídeo aneu al reproductor "DEEZER" , en la barra lateral dreta i cliqueu sobre "PAUSA".


El futbol és un joc, per tant es pot guanyar i es pot perdre. Aquest partit s'ha perdut, cal felicitar al Sant Gabriel i, així ho ha fet l'equip i jo des de aquí. Però això no treu assenyalar l'actuació de l'àrbitre d'avui que ha perjudicat greument al Manlleu. Ja portem masses partits en els que l'equip ha de lluitar no tant sols amb l'adversari si no front a les decisions arbitrals tant desfavorables, a Manlleu i a fora de Manlleu. Soc conscient de que quan es perd, el més fàcil és parlar de l'àrbitre però ja son molts els partits en els que s'ha lluitat front aquestes errades i, l'equip,més o menys ho ha superat (gol anulat a Terrassa, amb el Barça, en el patit amb el St.Andreu,etc..).En el partit amb el Sant Gabriel a faltat temps per poder-ho intentar superar. Tant sols demanem igualtat i coherència a l'hora d'arbitrar als dos equips.

Gravació de vídeo i fotos: JOAN    Muntatge i crònica: mack        Aportació de dades: LLuis

14 comentaris:

  1. si seran excuses vv' vava nms ens poden guanyar amb males actuacions de larbit

    ResponElimina
  2. Aquets que diuen que son excuses que no comprin tan els arbits i que jugin mes a futbol, que mensembla que no ensaben gaire!!!

    ResponElimina
  3. Vista la col.locació de l´arbitre a les jugades (estava ben co.locat) no s´enten que xiules coses diferents a les que es veuen al video, per tant crec que a aquesta competició s´ha ficat un competidor amb qui no comptaven i fa nosa i s´ha de treure del mig. La setmana passada amb un gol legal i mes enrere amb d´altres gols anul.lats i ahir es veien situacions del tot rares , faltes molt clares que no es pitaben i dos gols que s´havien d´haver anul.lat i van pujar al marcador i això que al camp no ens vam donar compte del tot , tot i que l´equip no va jugar be com per guanyar , sembla que no ens xiulen amb les mateixes condicions que a tots. No demanem ajudes nomes igualtat. Tambe s´ha de dir que el nivell de l´arbitratge és pèsim , semblen escoria més val que es dediquessin a fer d´altres coses tot per guanyarse la vida i que lo d´ahir diria que és amb predeterminació i al.levosia. La lliga s´ha acabat tot i que lluitarem fins al final, jugant es clar. O poder els àrbitres volen sortir als "videos de primera" ja que potser a les seves vides és l´únic puesto on poden ser protagonistes. Excuses eh, que no sou prou objectius per reconèixer la veritat.

    ResponElimina
  4. Falta al porter?.. o ..cagada del porter?
    - Si estigues ven col.locat l'hagues parat ;)
    El corner la cagat el arbit, com tantes vegades tan a favor o encontra d'uns i dels altres.
    I el "anonim" que fa referencia al nostre joc, que es preocupi més del seu, perquè en aquest partit no a jugat a res, i recordeu el partit d'anada, aver qui es mareixia guanyar.

    ResponElimina
  5. cagada del porter no falta al porter , si kornber mal pitat pero si siguesiu mes bons no hagues rematat un altre;)

    ResponElimina
  6. sisi molt que us queixeu dels arbitres pero qui va guanyar? 3 punts mes per a casa i visca el santgra

    ResponElimina
  7. si visca el Sangra i el Manlleu, però el que va fer el nº9 del sangra al acabar el partit ensenyant el dit als pares del Manlleu que en dieu?..El Manlleu va perdre jugant un pésim partit i el sangra va fer el seu partit. Si no hagés tingut les "errades" de l'àrbitre, tot i jugar malament el Manlleu el resultat hagés set un altre. Això de ser de terra endins i portar els colors de la senyera a la semarreta molesta a molts...oi?

    ResponElimina
  8. Perquè ens té que molestar els colors de la vostre samarreta o d'on sigueu????
    El que ens molesta es que poseu l'escusa de l'arbit, perquè d'acord que sigui un ·"paquet" però ens va perjudicar a tots dos equips.

    ResponElimina
  9. No crec que sigui un problema entre el Sangra, que va fer un bon partit i el Manlleu. Es una queixa als arbitratges que estem patint. El cert es que cap del dos gols ho era, que el arbit va ensenyar una vermella directa al mister per dir "esta si que la pitas" com diu la acta(enlloc de ensenyar una targeta groga...), es veu que es una frase molt forta .....
    Però al final es normal que els arbits tirin cap a casa, el que es fort es el que ens està pasant al nostre camp.

    ResponElimina
  10. No vui deixar de remarcar que el jugadors (nens de 13 anys) juguen per guanyar i fer acopi de esperit esportiste.
    No vaig veure el partit , les obligacions laborals no ho permeten ,pero una cosa es molt greu que hem de patir uns arbritatges que nos es mereixen els nens i la creu que tenim amb els partits jugats a casa .

    Jordi 10

    ResponElimina
  11. en el futbol tothom pot fallar , porters , jugadors de camp , àrbitre , entrenadors i fins i tot pares , el problema be quan només veiem els errors dels alters , hauriem de ser tots més humans i aixi podriem gaudir molt més de l´espectacle que pot ser un bon partit de futbol .........

    ResponElimina
  12. Nada me cre0, primer gol cagada del portero, i segundo el defensa muy floj0,otra cosa no me creo nada porque contra el granollers(2-5) dijieron lo mismo cuando iendo 2-2 el arbit s inventa una cesion a favor del manlleu i luego expulsa a un jugador por avancarse en la barrera! encima decian que el arbitro les habia perjudicado..
    A parte que por manlleu los arbitros no te regalan nada eso seguro..

    ResponElimina
  13. Em vez de preocuparos tanto por este partido preocuparos mas por el 2-2 contra el barça que en la federacion os ponen 0-2 como perdido i ese punto os puede kitar de ir copa catalunya

    ResponElimina

.