dimarts, 22 de març del 2011

EL BLOG D'EN mack


Deixant passar uns dies després del partit de l’equip amb el St Gabriel i, observar les opinions rebudes, ha arribat l’hora de filtrar l’apartat d’opinions. L’anonimat pot comportar expressar-se de manera impulsiva, desafiant, desqualificant i, quedar-se tant a gust.

Lluny de fer-me l’espavilat, tots i totes sabem que queixar-se és un dret que tenim . Tindrem raor o no, ens la donaran o ens la prendran, ho justifiquem o no, aportarem proves o no. Tant si és una o l’altre, és un dret que ha de servir per utilitzar-lo amb respecta i educació. L’admissió de les errades que tots i totes podem fer i, moltes vegades fem,encara que costi reconèixer, han de ser servides per intentar no tornar a caure en la mateixa errada. Respecta, és el que intento aplicar en el blog, sense descartar alguna patinada amb cap mala intenció, i si és així, demano disculpes. Es fa difícil, de vegades, mantenir-se fora de les empentes  sentimentals anvers l’equip on hi participa el meu fill.

Aquest blog el vaig crear per seguir el caminar futbolístic del nanno, amb un caire personal i dels amics i companys que l’envolten. Sense cap ànim de protagonisme, tant sols per complimentar la meva gran afició, primer com a jugador, després com entrenador i , ara, com a pare i aficionat. Obert a qualsevol aportació de tothom.

El blog ,poc a poc, s’ha anat enriquint amb intervencions i dades de bons amics com l’Alejandro, en Jordi, en Pep, en Lluís, en Carles.. i molts d’altres, fins que s’ha convertit en la primera font d’informació de l’equip , l’infantil”A” de la AEC.MANLLEU i, de retruc, és en la web del Club , gràcies al nostre bon amic Camil, que personalment , hem satisfà molt de formar-hi part. El respecta a tots i a totes del que aquí en el blog surti escrit o en forma visual també afecta a la web de la AEC.MANLLEU. Per tant tenim de seguir per aquesta línia . Per axó m’he vist amb la determinació de filtrar les opinions en els articles que poc a poc, a estones, en els moments lliures que tinc , van engruixint el contingut del blog.

Tots i totes tenim drets, però, també obligacions i normes a seguir, i una d’elles és l’educació. Moltes vegades ens quedem tant sols en la primera.

Nota: Per cert, a l'anònim del punt del Barça, va ser una altra error. Aquest, ja està a la recta final de la seva reparació...cal esperar.

Salutacions a tothom: JOAN

1 comentari:

  1. Me gustaria dejaros hoy aquí este reportaje y sobre todo su contenido de texto en el que a veces somos incapaces de poder explicar todo lo bueno que nos sucede cuando podemos compartir todas estas cosas maravillosas que nos suceden. Pero ... se que también es inevitable que las personas que hablamos con nuestra escritura seamos juzgados por cada punto y coma que añadamos a cualquiera de nuestro textos. En Fin, Mack que téstimu y que... almas gemelas jajaja

    Un Abrazo y a continuar que nosotros seguimos pasando por aquí, ya lo ves!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=B57aASpq3Cw

    ResponElimina

.