dissabte, 26 de març del 2011

EL MANLLEU SUPERA AL VILASSAR EN UNA PRIMERA PART AMB ALTERNATIVES PER TOTS DOS EQUIPS

AEC.MANLLEU -5
UE.VILASSAR MAR -2

Clara victòria del Manlleu avui al Municipal front a un Vilassar en la part baixa de la classificació. El resultat final no treu de les dificultats que ha presentat els visitants en la primera part, en que s'han avançat en dues ocasions.

El partit ha  començat amb un Manlleu dominador i un Vilassar intentant buscar perill en passades llargues.La primera jugada en cert perill ha arribat per part del Vilassar en el minut 7 en que en JOAN ENRIC ha aconseguit desviar la pilota en un un contra un. Un minut després en el 8, el Vilassar aconsegueix avançar-se en el marcador amb el 0-1 aprofitat una mala entesa entre la defensa i en JOAN ENRIC. A partir d'aquest 0-1 arriben uns deu minuts "elèctrics".En el minut 11 en MAURO estableix el 1-1 pel Manlleu. En el minut 12 el Vilassar torna a marcar el 1-2  a la sortida d'un córner. En el minut 16 en ROGER VERDAGUER és a punt d'empatar i, en el minut 18 arriba el 2-2 d'en PAU en una jugada de molta despesa física. En el minut 21 el Manlleu aconsegueix posar-se al davant en el marcador amb el 3-2, el seu autor és en ROGER VERDAGUER engaltant un tret ben dirigit des de fora l'àrea . Després d'aquests deu minuts tant intensos entrem en uns moments de domini del Manlleu però amb arribades i ocasions pels dos equips fins que, en el minut 33 en VÍCTOR marca el 4-2 superant la sortida del porter visitant i d'un tret col.locat. En el minut 36 el Vilassar tira una pilota al travesser de la porteria del Manlleu i tot seguit s'acaba la primera part.

En la segona el Manlleu ha set superior en nombroses ocasions per engruixir el marcador. En els minuts 37 i 47 dos trets al pal del Manlleu, un d'en ROGER PALLAS i l'altre d'en VÍCTOR. El Vilassar també ha tingutalguna opció però en JOAN ENRIC ha estat molt encertat en les dues ocasions que ha tingut l'equip visitant. Finalment en el darrer minut del partit, en el 72, en ROGER PALLÀS marca el definitiu 5-2 després d'una bona jugada compartida amb en ROGER VERDAGUER.

Fotografies: Jordi     Aportació de dades: Lluís    Crònica: mack