diumenge, 5 de desembre del 2010

UN MANLLEU MOLT SUPERIOR
UD.AT.GRAMANET -2
AEC.MANLLEU - 6

El  Manlleu s'ha emportat els tres punts en la seva visita al Nou Camp de Santa Coloma de Gramanet. Avui poca cosa a comentar ja que el Manlleu ha sigut superior en tot moment, el resultat ho diu tot. De fet el resultat favorable s'ha quedat curt vistes les moltes ocasions d'un Manlleu jugant a mig gas i amb un rival que ha sorprès pel seu joc constructiu, ordenat i treballador però,sense arribada final.
Molt aviat el Manlleu ha aconseguit el 0-1, obra de l'AITOR en el minut 2. En el minut 14 arriba el 0-2 d'en MAURO que, avui, ha jugat com a davanter. En el minut 32 novament l'AITOR fa el 0-3.
En la segona part amb el resultat tant favorable, el tècnic manlleuenc ha fet molts cànvis, i el domini de l'equip ha continuat engruixin el marcador. En GERI ha marcat el 0-4 en el minut 37. En el minut 39 la Gramanet ha aconseguit un dels dos gols que han servit per maquillar el resultat, 1-4 en el minut 39. En el minut 66, VÍCTOR fa el 1-5 pel Manlleu i, en el minut 68 marca en ROGER PALLÀS el 1-6. La Gramanet fa el seu segon gol en el minut 70 de partit (2-6).
Han sigut tres punts en joc que ,per lògica, el Manlleu tenia que aconseguir davant el cuer de la classificació i, així ha sigut. Ara venen dos partits molt importants, front un equip igualat en la classificació com el Mataró i, el líder l'Espanyol.