dissabte, 18 de desembre del 2010

EL MANLLEU PLANTA CARA A UN INDISCUTIBLE LÍDER

RCD.ESPANYOL-3
AEC.MANLLEU - 0

El Manlleu ha perdut per 3-0 en la seva visita a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol. Tots preveiem que seria molt difícil poder puntuar al terreny del líder de la competició amb una estadística impressionant de victòries i amb un potencial molt superior a tots els equips . Tot hi així el Manlleu ha donat la talla, ha intentat en tot moment jugar el seu joc, iniciant sempre la jugada des del darrera, no rifar mai la pilota i amb un "fair play" constant. Poques ocasions ha tingut el Manlleu però, han sigut molt  clares.Més ocasions ha tingut l'Espanyol , dels que ha pogut transformar en gol tres d'elles i, en les altres, han fet que destaqués el nostre porter, en JOAN ENRIC, que ha tingut una lluïda actuació.
L'Espanyol ha aconseguit marcar en el minut 26 el 1-0. Fins aquest gol el joc ha sigut força igualat al mig camp però amb superioritat en atac i defensa per part de l'espanyol, amb una davantera amb molt perill i una defensa ferma. Les aproximacions locals es transformaven amb perill i, per contra, els intents del Manlleu es difuminaven en la defensa local. Pocs minuts després, en el minut 29, l'Espanyol marca el 2-0 i, tot seguit ha estat a punt de fer el tercer, però en JOAN ENRIC, amb una esplèndida volada desvia a fora.Amb aquest resultat s'arriba a la miga part.
Comença la segona i, el Manlleu no s'enfonsa i, poc a poc comença a trenar alguna jugada que fa que en una d'elles aconsegueixi marcar , per molts gol correcta, però l'àrbitre no el concedeix considerant que en ROGER PALLÀS es troba en posició de fora de joc. Llàstima d'aquesta possible errada arbitral ja que era el minut 39 i, hagués començat un altre partit..Lluny de baixar la guàrdia el Manlleu insisteix en la seva filosofia  i aconsegueix la seva segona clara ocasió de gol, és una ocasió doble ja que en la primera el tret de l'AITOR és rebutjat pel porter local i el seu rebuig l'aprofita en VÍCTOR per que el porter torni ha aturar. En el minut 48 el Manlleu treu una falta a la frontal de l'àrea i, pilota al pal d'en VÍCTOR. L'espanyol ha continuat amb les seves arribades i en el minut 53 marca el definitiu 3-0. Amb aquest resultat tant favorable l'Espanyol també ha disposat de diverses ocasions més que, entre la defensa manlleuenca i en JOAN ENRIC han avortat.
Del partit d'avui se'n ha de treure una lectura molt positiva. Front un sòlid líder amb un potencial de joc superior als demés , el Manlleu ha donat la cara, ha jugat obertament i ha deixat jugar.Crec que avui s'ha vist el Manlleu que està allà d'alt en el grup d'equips que segueixen a un 'Espanyol cada vegada més líder.
Aprofito aquest moment per felicitar les festes nadalenques i recordar a l'equip que el proper entrenament serà el proper dilluns dia 27 de desembre...BONES FESTES!!!!!