dissabte, 11 de desembre del 2010

EL MANLLEU AMB ELS "DEURES" FETS
AEC.MANLLEU - 3
FPE.MATARÓ - 1
El Manlleu ha superat per 3-1 a un rival directe a la part alta de la classificació com és el Mataró. L'equip ha jugat de manera seriosa , portant sempre l'iniciativa tant amb el joc ,en les oportunitats i, en el marcador.
La primera part ha tingut un primers 18 minuts en que el Manlleu ha dominat amb diverses arribades, amb poc perill, però en una d'elles, en el minut 17, l'AITOR ha marcat el 1-0 en una jugada desgraciada del porter visitant en CARLES que no ha pogut agafar amb seguretat el xut poc perillós de l'AITOR. Amb el resultat a favor el Manlleu s'ha crescut i, el Matarò ha passat un malt moment fins l'acabament d'aquesta primera part. En el minut 23 en VÍCTOR aprofita una passada a l'espai a la banda dreta per entrar a l'àrea i sobre la sortida d'en CARLES aconsegueix el 2-0 (minut.23).En aquests dos primers quarts el Matarò no ha tingut cap ocasió.
En la segona part el domini ha continuat pel Manlleu amb un Mataró que ho intentat però amb poc perill.Després de dues bones ocasions locals, el Manlleu ha aconseguit el 3-0 (minut 58), ha sigut en GERE que ha rematat de manera implacable una bona centrada d'en MARC ROTA.Amb aquest marcador tant favorable i amb l'expulsió minuts abans del tercer gol local d'un jugador del Mataró , aquest, ha intentat portar perill a la porteria d'en JOAN ENRIC, que avui ha tingut poca feina. En el minut 61 en l'única rematada entre els tres pals el Mataró marca el definitiu 3-1 en una sortida de corner.
La derrota del Barça a casa amb el Mercantil fa que el Manlleu visiti, en la propera jornada, la Ciutat esportiva de l'Espanyol en el tercer lloc de la classificació i la distància amb el Mataró sigui de quatre punts.

AITOR..Després de rebre un clar penal...no xiulat.