dimarts, 15 de juny del 2010

VIC RIUPRIMER REFO.FC. - 4
SELECCIÓ FCF. OSONA - 0
La selecció ha perdut el seu partit de preparació que l'afrontava al Vic Riuprimer. Els seleccionats, tots del 97 s'han trobat al davant a l'infantil que aquesta temporada ha jugat a divisió d'honor i que la propera temporada jugaran com a cadets, la gran majoria del 96. La diferència de conjunció dels dos equips s'ha vist ràpidament reflectida des de l'inici del partit, com també el físic dels seus jugadors.
Tot i així ,en la primera part, el partit ha sigut força igualat i amb un joc poc brillant. Els locals han pogut marcar el 1-0 a pocs minuts de la fi del primer temps després de dos avisos. La Selecció no més ha tingut una clara ocasió que el porter local ha atrapat.
La segona part ha sigut clarament dominada pel Vic Riuprimer que , ràpidament ha vist com el combinat osonenc s'anava desinflant i les oportunitats i els gols anaven caient fins el 4-0 final.
Dels tres convocats de la AEC.MANLLEU pel partit d'avui no ha pogut assistir-hi en SERGI, jugador molt important al mig del camp. Els que si han participat son:

AITOR CASTILLO
Ha jugat quasi bé tot el partit.Ha sigut substituint a manca de 10 minuts per la fi.Li han arribat poques pilotes i les que li han arribat han sigut molt lluny de porteria. Ha tingut la única ocasió de l'equip en un tret llunyà que el porter local ha atrapat.

JOAN ENRIC
:

Ha jugat la segona part i s'ha trobat amb el millor Vic Riuprimer del partit, amb moltes ocasions. Ha tingut molta feina i, encara que ha pogut aturar diverses ocasions, no ha pogut frenar l'empenta local i,ha rebut tres gols difícils d'aturar.