dilluns, 21 de juny del 2010

TORNEIG FINAL DE TEMPORADA "LA GARRIGA"
L'equip va participar en el torneig infantil de fi de temporada de "LA GARRIGA". L'equip d'en Josep Mª Sala hi va assistir amb quasi bé la seva totalitat de jugadors, amb una plantilla molt àmplia i amb la voluntat de no tants sols competir, si no de fer proves cara a la difícil repte de la propera temporada. La majoria d'equips participats eren infantils del 97 (primer any) però dos equips en concret es van presentar amb infantils del 96 , com és el cas del Vilassar (segon en el torneig) que va venir amb l'infantil de divisió d'honor i, El Badalona (Campió del torneig) amb l'equip que la propera temporada serà Cadet , igual que el Jabac Terrassa (quart classificat).
Tot i així el Manlleu va quedar situat en el tercer lloc després de superar al JABAC TERRASSA per 1-0 en la final pel 3er i 4art lloc, i de perdre per 3-0 amb el VILASSAR en les semifinals.
En la lligueta de classificació el MANLLEU va quedar segon. Va perdre amb el BADALONA per 2-0. Va guanyar al CALELLA per 2-1 i, va empatar amb el PREMIÀ 1-1.
Els 20 minuts de durada dels partits donava poc marge de reacció. Tot i axí es va veure un bon torneig i l'equip va anar de menys a més, deixant l'etiqueta del seu estil de joc sobre tot en el darrer partit amb el JABAC .
Al acabar el torneig també es va deixar per acabada la temporada. Ara cal descansar i esperar l'inici de la propera temporada.... i com sempre...a passar-ho bé....i a disfrutar !!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.