dimarts, 8 de juny del 2010

CE.RODA DE TER - 1
SELECCIÓ FCF.OSONA - 7
Aquest dilluns s'ha disputat un partit amistós entre el Roda i la Selecció d'Osona sub13 . El resultat ha sigut molt clar i favorable a la Selecció que ha sigut  molt superior a un Roda que no més ha pogut crear perill en dues jugades illades en la primera part i que en una d'elles ha pogut fer el gol de l'honor.
Dels quatre convocats de la AEC.Manlleu n'ha faltat un, en Marc Rota.I per que fa als altres tres , han fet un bon partit:
JOAN ENRIC: Ha sortit d'inici com a capità i ha estat al seu nivell de seguretat que ens te acostumats. Ha tingut poca feina i l'entesa amb la seva defensa ha sigut bona . Ha distribuit el joc d'inici de l'equip en diverses vegades. Poc ha pogut fer en el gol del Roda en una jugada en la que el davanter Rodenc s'ha plantat sol davant la seva porteria . Al acabar la primera part ha sigut substituint per l'altre porter, en Carlos Zorrilla, que ha jugat el segon temps.
AITOR: Ha jugat tot el primer temps i els darrers 10 minuts en el seu lloc natural, davanter centre. Com ens te acostumats ha sigut letal, ha sigut el que ha marcat el 0-1 rematant d'un fort cop de cap una centrada des de la cantonada. Ha tornat a marcar amb una bonica rematada "bolea" el 0-3. En els darrers 10 minuts que ha jugat de la segona part ha combinat amb una paret per cedir el definitiu 1-7 a un company.
SERGI: Ha disputat tota la segona part. El mig-campista ha estat incansable, controlant i distribuint joc als seus companys amb el seu bon tracte de la pilota.Ha sigut una peça important per enllaçar la defensa amb la davantera i, l'entesa amb els seus companys ha sigut constant.
Per ser el primer cop que els seleccionats juguen junts ho han fet força bé davant un Roda que en cap moment ha baixat la guàrdia .Nova trobada de la selecció, el proper dijous.