dissabte, 27 de febrer del 2010

UN MANLLEU RESOLUTIU SUPERA AMB CLAREDAT AL VIC RIUPRIMER

AEC.MANLLEU – 3
VIC RIUPRIMER REFO F.C. – 1

Bon partit de futbol el vist avui sobre la gespa artificial del municipal de Manlleu entre dos equips que han demostrat el bon futbol que practiquen. Força expectació a les grades i , encara que  ha sigut un dia gris amb una mica de pluja, el bon joc, els bonics gols i l'emoció, han sigut el devanir del partit.

En la primera part el Manlleu ha sigut “letal”. Després d’uns inicis de tanteig dels dos equips, amb molt joc de mig camp i amb una arribada pels visitants que la pilota ha sortit fora per alt, el Manlleu ha tingut la primera arribada clara i, no ha perdonat. Ha sigut en el minut 24 de joc quant ha arribat el 1-0, obra d’en JORDI. Ha sigut un gol mol bonic al engaltar un tret potent i amb potència des de la frontal de l’àrea que ha sorprès al porter visitant i a tots nosaltres. Sense donar respir al Vic Riuprimer, el Manlleu ha tornat a marcar dos minuts després del seu primer gol. Ha sigut en el minut 26 ,novament en JORDI,  el que ha aconseguit establir el 2-0, aprofitant  una centrada des de la banda i sol davant el porter.Amb el 2-0 en contra el Vic Riuprimer ha començat a moure la banqueta i a fer canvis per tal de capgirar el marcador, el Manlleu ha continuat amb el seu sistema i impedint les arribades a porteria dels visitants. Tot hi així, en el minut 32 el Vic Riuprimer ha tingut una clara ocasió que en JOAN ENRIC ha desviat a córner en una intervenció de grans reflexes. Ha sigut la única clara ocasió entre els tres pals dels visitants.

La segona part s’ha iniciat amb el 2-0 favorable al Manlleu i amb diversos canvis en els dos equips. El Manlleu amb la mateixa estratègia i el Vic Riuprimer avançant les posicions i situant més alçada a l’atac. Amb això en el minut 49 ha arribat el gol dels visitants. Aquest gol ha vingut precedit d’una clara falta de l’atacant que l’àrbitre “no ha vist”. Aquest 2-1 ha donat emoció als minuts següents amb un Vic Riuprimer abocat a la porteria defensada per l’IGNASI aquesta segona part i que ha tingut que treballar amb èxit per avortar junt amb la seva defensa els intents visitants.
El Manlleu a la contra , molt perillós i efectiu, ha posat la cirereta al pastis en el minut 68 amb el definitiu 3-1. Ha sigut en GERARD que a acabat una jugada trenada i ràpida al contra-atac de l’equip manlleuenc.

El 3-1 final ha sigut un resultat just i merescut per un Manlleu més directe ,efectiu i per les ocasions d’uns i altres...Els dos equips han fet gala de joc net i competit...Han donat espectacle.....GRÀCIES A TOTS DOS  !!!!!!!!!!!