dissabte, 6 de febrer del 2010

UN GRAN MANLLEU ACONSEGUEIX LA PRIMERA VICTÒRIA DEL 2010

AEC. MANLLEU - 6
AC. JUVENTUS - 1

Victòria clara i contundent del Manlleu, en un partit en que sempre ha dominat i ha demostrat la seva superioritat. Els visitants han intentat jugar , han deixat jugar a futbol i, d'aquesta manera, hem pogut veure un Manlleu preciosista, efectiu, perillós i insuperable....S'ha vist el millor Manlleu, aquell Manlleu que tants partits ha fet gala del seu futbol d'escola, i que, feia partits que  per diferents circumstàncies no veiem .

Ràpidament el Manlleu ha encarrilat el partit cap a la victòria en el minut 4, aconseguint el 1-0 en SERGI. En el minut 12 en ROGER PALLAS ha fet pujar el 2-0 i, tres minuts després en GUILLEM el 3-0 (minut.15). El domini absolut del Manlleu ha continuat i, en el minut 17 en GERARD marca el 4-0. També dir, que el Manlleu hagués pogut augmentar encara més el marcador si hagués aprofitat un penal favorable en el minut 20 i que ha sortit a fora. Amb aquest clar resultat s'ha arribat a la fi dels primers 35 minuts.

En la segona i, amb el resultat tant favorable, el Manlleu ha fet molts canvis tant de jugadors com de posicions i, tot i això ha continuat dominant el partit. Ha donat minuts a jugadors com en NIL PLA que feia 15 partits que no jugava degut a una lesió, i també a NIL MARISCAL i en EDU que portaven molèsties del partit anterior. En el primer minut de la represa el Manlleu ha marcat el 5-0 (minut.36 GERARD). La Juventus ha pogut marcar el seu gol a pilota parada, de falta directa (5-1. minut 40).El partit ha continuat amb un Manlleu creant clares ocasions fins arribar al darrer minut en que , en SERGI, el que ha inaugurat el marcador, l'ha tancat amb el definitiu 6-1 (minut 69).

Ha sigut aquell partit que buscava i necessitàvem tots per pujar l'estat d'ànims de l'equip i ,que ha servit per aconseguir la primera victòria del 2010.

Un dels moments més emotius...El retorn després de 15 partits sense poder jugar per lesió d'en NIL PLA
Celebració del primer gol d'avui..minut 4....SERGI.    Les fotos son una gentilesa de l'amic PEP...Gràcies