diumenge, 21 de febrer del 2010

L'EQUIP CAPGIRA EL MARCADOR EN UNA SEGONA PART PLENA DE CORATGE I BON JOC.

U.B.CATALÒNIA -1
A.E.C. MANLLEU -2

Bon partit el vist avui a Barcelona. Un Catalònia amb la clara intenció de treure punts per tal d'assegurar el més aviat possible la permanència i, un Manlleu fidel al seu estil de joc de toc i triangulacions per tal de rodar-se pel futur més immediat.

La primera part ha començat amb domini altern amb molt joc de mig camp per part dels dos equips. Fins el minut 10 en que el jugador ALVARO s'ha trobat habilitat en un mal rebuig de la defensa manlleuenca a la frontal de l'àrea per engaltar un esplèndid xut , amb molta potència i col·locat ,fent inútil l'estirada de l'IGNASI i aconseguint el 1-0. A partir del gol del Catalònia , el Manlleu ha passat a dominar el joc i, els locals, a jugar a la contra. En GERARD ha tingut una clara ocasió per empatar però un defensor ha tret la pilota sota pals quant ja es cantava gol. Seguidament el Manlleu ha desaprofitat un lliure indirecta dintre l'àrea local. El Catalònia ha tingut les seves opcions en tirs llunyans que L'IGNASI ha aturat amb seguretat.

Amb el 1-0 s'ha començat la segona part. Aquesta ha sigut dominada des de l'inici fins a la fi pel Manlleu que ha donat un recital de joc de combinació i  d'esperit de superació. El porter d'aquesta segona part ,JOAN ENRIC, ha passat desapercebut. Amb la pèrdua de "pistonada" dels locals i amb l'inspiració visitant es preveia el gol de l'empat. Aquest ha costat d'arribar. Ha sigut en el minut 51 en POL REINON aprofitant una bona centrada el que ha aconseguit el 1-1.Sense temps de reacció pels locals ,dos minuts després de l'empat, en JAN, en una rematada de cap amb molta potència i amb un gir de cap esplèndid , aconsegueix capgirar el marcador amb el 1-2 (minut 53). Amb aquest resultat el Manlleu ha continuat amb el seu joc de domini i control. El Catalònia ho ha intentat però els seus intents s'han vist aturats per la gran implicació dels manlleuencs.
Com hem comentava el "Mister" a la fi del partit, s'ha patit per donar la volta al resultat...però ha valgut la pena patir per obtenir aquesta recompensa que al meu entendre el Manlleu ha merescut.

En la foto superior en POL REINON, el que ha obert el camí a la victòria amb el 1-1. En POL ha sigut peça clau en el devanir del resultat com en JAN en aquesta foto. En JAN ha estat clau tant en defensa com en atac, marcant el definitiu 1-2 amb un cop de cap d'escola. En les fotos de sota, els dos equips.....Han donat un exemple amb el seu comportament i entrega...han donat espectacle....FELICITATS NOIS!!!!!