diumenge, 17 de gener del 2010

PARTIT TREPIDANT !!!

AEC.MANLLEU -4
UD.CIRERA -4

Partit trepidant, amb moltes ocasions per part dels dos equips i amb molts gols. Un Manlleu que sempre  que s'ha avançat en el marcador ha vist com el Cirera l'igualava .

La primera part ha sigut dominada clarament pel Manlleu que ha jugat força bé. Tant sols dues greus errades defensives han donat possibilitats als visitants de seguir i control.lar el ritme de joc local. El primer gol local ha arribat molt aviat (1-0.minut 3.SERGI) culminat una jugada en atac. El Manlleu ha continuat jugant bé però en una errada en defensa, la pilota queda habilitada per que un atacant del Cirera marqui el 1-1 (minut.15).Ha sigut in bonic gol,des de fora l'àrea, i molt ajustada a l'escaire. El Manlleu ha continuat amb el seu bon joc i, després de diverses apriximacions, en una passada a l'espai en GERARD ha tornat avançar als locals en el marcador (2-1.minut 23).Aquest gol ha sigut molt protestat pels visitants que han entès que en Geri estava en fora de joc.La fi de la primera part s'acostava i ,quant tot semblava que aniríem al descans amb aquest resultat, en la darrera jugada de la mateixa, una nova errada defensiva manlleuenca fa que el Cirera tregui una centrada per rematar de "chilena" el davanter visitant marcant el 2-2 (minut.35).

La segona part ha sigut igualada amb un Manlleu fidel al seu estil de toc i un Cirera molt perillós a la contra.Igual que en la primera part, el Manlleu molt aviat s'ha avançat amb el 3-2(minut 38. SERGI).Poc ha durat l'alegria local, dos minuts després el Cirera torna ha igualar el marcador amb el 3-3 (minut.40) superant per físic a la defensa local i després de plantar-s'he sol davant la sortida d'en JOAN ENRIC. El joc ha continuat en la mateixa línia i en el minut 50 el Manlleu torna a marcar a la sortida d'un córner (CARLES.minut 50). Es repeteix un altre cop la jugada del tercer gol del Cirera i ,novament ,els visitants  empaten el partit (4-4 minut 56).Fins a la fi del partir un anar i venir dels dos equips amb ocasions per tots dos però, sense èxit.

Avui el Manlleu ha pagat molt car els seus errors defensius, sobre tot  els de la primera part, davant un equip el Cirera molt directe i efectiu. Cal ressenyar la nova posició que ha ocupat avui en SERGI, la d'atacant . M'ha sorprès a la vegada que ho ha fet molt bé , creant molt perill i marcant dos gols.