diumenge, 31 de gener del 2010

EL MANLLEU DESPERTA MASSA TARD

C.F.PINEDA DE MAR - 4
A.E.C. MANLLEU - 2

Mal partit del Manlleu avui al camp del Pineda. En una primera part manlleuenca per oblidar, els locals han jugat a plaer. Molt aviat els locals s'han avançat en el marcador amb dos gols pràcticament seguits en el minut 3 el 1-0 i tot seguit, en el minut 6, el 2-0. El Manlleu ho ha intentat, però, no ha sortit rés,en canvi els locals, superaven una vegada darrera un altre per físic i els hi sortia tot.Tot i jugar malament el Manlleu ha tingut dues bones aproximacions sense èxit en aquesta primera part però, en el minut 15 el Pineda ha tornat a perforar la porteria defensada per l'IGNASI en una altre jugada de força.El domini d'aquesta primera part ha sigut total pel Pineda.

Amb el 3-0 s'ha iniciat la segona part i ha començat amb un Manlleu més espavilat. Després d'uns minuts igualats el Pineda ha aconseguit el 4-0 (minut 43) culminant una jugada que, novament per físic, el davanter local s'ha plantat sol davant la sortida d'en JOAN ENRIC. Amb quatre gols en contra el Manlleu ho ha intentat i ha començat a dominar el partit i el Pineda ha mantenir el resultat. A manca de deu minuts el Manlleu troba premi a les seves aproximacions, i en SERGI marca el 4-1 (minut 60). L'equip continua buscant la porteria local i cinc minuts després en ROGER PALLAS marca el 4-2 (minut 65). Aquest gol arriba massa tard , pràcticament no queda temps, però al menys el Manlleu maquilla el resultat, fa passar una mala estona al conformisme local i , al menys, guanya la diferència de gols en els dos enfrontaments.
Foto d'en JORDI....gràcies
Bé, cal passar novament pàgina i recuperar els diversos jugadors que avui han sortit tocats degut la gran duresa desplegada pels jugadors del Pineda, sobre tot en la segona part. Un dels jugadors que n'ha sortit més mal parat ha sigut en GERARD amb moltes contusions...També dir que la diferència física per la diferència d'edat ajuda a ser més vulnerable , però una cosa és el cos a cos i l'altre és donar petades i fer mal, com ha sigut avui.