diumenge, 10 de gener del 2010

DERROTA... AMB ORGULL.

F.P.E.F.CALELLA - 6
AEC.MANLLEU - 1

El Manlleu ha perdut per 6-1 en la seva visita al camp del Calella. Resultat que dona a pensar un passeig pels locals i un Manlleu entregat. Doncs no, el Manlleu ha jugat un bon partit i en el minut 53 el resultat era incert amb  el 2-1 en el marcador i ha sigut a partir d'aquest fatídic minut quant les arribades locals han trobat el premi del gol.

L'equip ha afrontat el partit amb diverses baixes per lesió (NIL PLA), malaltia  (PAU i MARC), per estar convocat amb l'equip de Preferent (AITOR) , i en JAN (que el passat divendres ens va deixar el seu avi i, aprofito aquest espai per donar el més sincer condol a la família) . Amb tantes baixes ha sigut convocat en MARC TRASERRA de l'infantil "C" que ha tingut una bona actuació.També dir que l'horari era poc habitual , a les 4:30 de la tarda i, en un terreny de joc en estat lamentable i amb un fred siberià. Davant, un Calella amb un físic i nivell molt alt, aplicant el desplaçament llarg per superar el mal estat del camp amb molta eficàcia , fins avui, el millor equip del grup que he vist i, que ha merescut guanyar el partit .

La primera part ha començat amb un Calella dominador amb dues aproximacions perilloses que en JOAN ENRIC ha aturat.En el minut 10 ha arribat el 1-0 pels locals culminant una bona centrada des de la banda.En el minut 14 en ROGER PALLAS ha pogut empatar però el porter local ha fet una gran aturada .Fruit d'aquesta aturada, el Calella construeix un contraatac que culmina amb el 2-0 (minut 15). Hem passat del possible empat, a perdre per dos gols. El Manlleu, lluny de baixar la guàrdia, ha començat a entrar més en el partit i a igualar una mica el domini del mateix avançant molt les seves posicions.Fins a la fi dels 35 minuts el domini del mig camp ha sigut altern i amb poques ocasions.

La segona ha començat igual que els darrers minuts de la primera, pot ser amb una clara aproximació local a la porteria defensada per l'IGNASI aquesta segona part que ha sortit fora i, un Manlleu intentant portar perill.Aquest intent manlleuenc ha trobat el seu fruit en el  minut 52 amb el 2-1, en CARLES marca de falta directa. Amb resultat favorable però amb un Manlleu crescut el tècnic local treu tot el seu arsenal físic i ,en el minut 53 aconsegueix el 3-1 i a la vegada,l'inici d'un altre partit. A partir del tercer gol local el Manlleu ho intenta però els locals s'aboquen a l'atac amb la tranquil·litat que dona el resultat i el temps que resta. Amb això, cada ocasió del Calella acaba dintre la porteria manlleuenca , 4-1 (minut 60), 5-1 (minut 64), 6-1 (minut 67).

Bé, d'aquesta derrota cal treure les coses positives, que son moltes: l'esforç,l'entrega,el jugar en un camp en tant mal estat i fer-ho força bé, el plantar moltes dificultats durant tants minuts a un clar aspirant al campionat de lliga, el sobreposar-s'he  i afrontar les baixes d'una manera valenta i amb sentit per part dels tècnics i, és clar que si !.. Sentir-se  orgullós d'haver fet la feina ben feta .... i seguint la preparació i l'aprenentatge cara el futur.