dissabte, 19 de desembre del 2009

L'EQUIP TANCA UN 2009 HISTÒRIC AMB VICTÒRIA

AEC.MANLLEU -3
CD.FONTSANTA-FATJO -1

El Manlleu ha superat sense massa problemes al cuer de la classificació en un ambient de molt fred i en un partit poc vistós.

El Manlleu a dominat en tot moment el partit amb poques fases de bon joc però sempre amb la sensació de control.lar les poques situacions de perill creades pels visitants que han sigut a pilota parada. La primera ocasió i,la única que ha tingut en la primera part el Fontsanta, ha sigut en el minut 2 en una falta indirecta dintre l'àrea que ha sortit per alt de la porteria defensada per en JOAN ENRIC. El Manlleu dominava però sense crear massa perill fins que en el minut 27 en GERARD ha aconseguit aprofitant un rebuig del porter, el 1-0. Tres minuts després en JORDI ha aconseguit culminar una jugada amb el 2-0 (minut 30).Amb aquest resultat s'ha anat cap als vestidors.

En la represa tot ha seguit igual, amb control local i amb un Fontsanta sense inquietar massa la porteria local defensada aquesta segona part per l'IGNASI. En el minut 49 ha marcat el seu tercer gol el Manlleu, el 3-0 d'en GERARD  a passada d'en POL REINON. A partir d'aquest gol el Manlleu ha encarrilat uns deu minuts de bon joc de toc .Aquest bon joc ha durat fins al 3-1 (minut 60) del Fontsanta fruit d'una falta.En els darrers minuts els visitants han estaballat una pilota al pal  i els locals han disposat de dues aproximacions més.

Al final un 3-1 pel Manlleu, resultat just vist els mèrits d'uns i altres.És la darrera victòria d'un any inoblidable després d'aconseguir el campionat d'Aleví Preferent i situar al Manlleu Aleví a divisió d'honor,guanyar el torneig de Malgrat, guanyar la final de consolació del torneig del Montanyà....Gràcies nois per fer-nos gaudir tant del vostre futbol !!!!.

SEQÜÈNCIA FOTOGRÀFICA DEL 3-0 minut 49.GOL D'EN GERARD