dissabte, 5 de desembre del 2009

EL MANLLEU PERD DESPRÉS DE CAPGIRAR EL MARCADOR

C.E.PREMIÀ - 4
A.E.C.MANLLEU - 3
El Manlleu ha perdut a Premià en un partit un pel embogit pel que fa al resultat i el domini del joc. També cal recalcar que el joc de l'equip no ha sigut brillant, que l'equip local ha jugat bé i que les errades arbitrals han sigut determinats en el resultat final.
El Manlleu es presentava a Premià amb moltes baixes  i ,en el moment de l'escalfament en EDUARD s'ha sumat a la llista ...més problemes pel cos tècnic per confeccionar l'equip. Tot i així el Manlleu ha lluitat i ho donat tot per superar a un bon equip com el Premià.
L'igualtat ha sigut la tònica de la primera part. Un Manlleu que li ha costat agafar ritme i un Premià amb perill. En el minut 12 els locals han aconseguit el 1-0 després d'una bona jugada des de la banda. El Manlleu ha començat a entrar més en el joc i en el minut 20 en ROGER PALLAS ha aconseguit el 1-1 . Amb l'empat el joc ha entrat en un domini altern fins al 2-1 dels locals (minut 30) , gol que ha vingut  d'un córner assenyalat de manera errònia  per l'àrbitre. Amb el marcador en contra el Manlleu ha passat a dominar una mica més i en el minut 31 en PAU FREIXER ha aconseguit novament l'empat . Amb aquest empat de 2-2 hem arribat a la fi dels primers 35 minuts.
En la segona el Manlleu ha pogut capgirar el marcador en el minut 47(2-3). Ha sigut novament en PAU FREIXER amb un bonic gol. A partir d'aqui l'esforç dels jugadors manlleuencs fet fins a les hores ha començat a passar factura.El Premià ha passat a dominar el partit i al Manlleu ha contraatacar i defensar el resultat. El minut 58 ha sigut clau pel devanir del  resultat final. És assenyalada una falta fora l'àrea del Manlleu, aquesta es treu i el jugador del Premià en clara posició de fora de joc marca l'empat (3-3).Una nova errada arbitral greu que acaba amb la pilota dintre la porteria osonenca.Amb 12 minuts encara per jugar els dos equips han intentat guanyar però, la sort a caigut de la part local que en el minut 65 ha pogut marcar el definitiu 4-3 en una centrada-xut enverinada que ha sorprès a tothom .
El resultat és just, com poder també seria just un empat.Els dos equips han jugat un bon partit encara que ,el Manlleu no ha jugat com de costum.

Nota: Personalment no m'agrada parlar dels àrbitres .Crec que és un parany més dintre del partit ja que son humans i segur que tenen i tindran errades com tothom. Però el que  opino és que, davant els dubtes que tenen a l'hora de decidir ,que siguin una mica més igualitaris i que reparteixin els errors ...Això ho demano per tots i entre ells en especial als àrbitres del Maresme i d'Osona.