diumenge, 13 de desembre del 2009

EL MANLLEU PERD A CASA AMB EL LÍDER
AEC.MANLLEU   -  1
FUN.PRIV.ESP. MATARO- 3


El Mataró arribava  al municipal de Manlleu com a líder i n’ha sortit més reforçat després de guanyar per 1-3 . Dos equips amb joc  de toc i  buscant combinacions han demostrat que son uns dels que intenten jugar be la pilota.


El partit ha tingut dues parts molt diferenciades. En la primera el joc dels dos equips ha sigut d’un nivell força alt, de toc i moltes combinacions, amb diverses ocasions pels dos equips. Crec que han sigut els millors 35 minuts del Manlleu des de l’inici de temporada, molt ficat en el joc i molt encertat . Davant, un Mataró molt tècnic, sense preses i  amb les idees molt clares. El Manlleu s’ha avançat en el marcador en el minut 11 , ha sigut en ROGER PALLAS aprofitant el rebuig del porter visitant en una esplèndida intervenció a xut d’en GERARD. Amb aquest resultat el Mataró ha insistit més que el Manlleu en el domini altern i ha tingut dues bones aproximacions que la defensa local i el porter JOAN ENRIC han control.lat.Un primer temps força disputat que ha  acabat amb el 1-0 pel Manlleu.

La Segona ha sigut molt diferent.El Mataró  ha aconseguit ràpidament l’empat (1-1. minut 39). Amb l'empat el protagonisme implecable dels dos equips ha passat a ser d'aquell que no en parlo mai i, que avui  ha fet que el got es desbordi ...En el minut 55 els visitants han aconseguit el 1-2 i....no se quin minut el definitiu 1-3.....Perdoneu, però he quedat desencaixat, empipat, molest i amb la sensació de no deixar passar cap més errada dels arbitratges que reb l'equip.
Felicitar al nens i tècnics dels dos equips que malgrat tot han han jugat molt bé a futbol  i de manera neta.M'ha agradat el futbol del Mataró i m'alegra que un equip amb aquest trenar futbolístic sigui el líder..felicitats per la victòria.



ARBITRAR...NO S'HA DE DONAR L'ESQUENA

Arbitrar un partit de futbol. Ser àrbitre i jutge únic en un partit de futbol. Decidir en dècimes de segon una infracció del reglament de futbol en un partit.Intentar que tothom quedi satisfet de les decisions de l'àrbitre....ÉS MOLT DIFÍCIL......Això és així.
També és costum culpar a l'àrbitre de les derrotes de l'equip...No és el cas d'avui el Mataró ha fet mèrits per guanyar per que ha tingut ocasions per fer-ho i el seu joc ha sigut net i constant. Constància que el Manlleu se li ha trencat per les errades d'un jutge que ha acabat sent el protagonista , desorientant i posant en dubte el que aprenen del reglament a nens de 12 anys....
Anterior al nostre partit s'ha disputat el partit entre el Manlleu i la Gramanet de divisió honor Aleví (0-0).Aquest partit ha tingut el mateix àrbitre i he observat el mateix que en el nostre,nombroses errades que fan que si aquestes no son repartides de manera igual pels dos equips poden decidir el resultat d'un partit i crispar l'ambient.
No acostumo parlar dels àrbitres,entenc la seva difícil tasca,son un obstacle més a superar en un partit de futbol com pot ser l'estat del terreny, el temps....Però aquests obstacles son els mateixos pels dos equips tant mateix els àrbitres. Davant decisions de dubte que se li presenten a l'àrbitre ha d'intentar ser coherent i que la balança d'errors quedi el màxim possible igualada.....Això,veig que no passa amb els arbitratges que reb l'equip...
Amb els meus quaranta sis anys en el mon del futbol, des de jugador, com entrenador, aficionat i ara, pare d'un jugador de l'equip, no recordo un desànim tant gran com el d'avui...Si més no, encara hem sap més greu veure l'equip del meu fill jutjat de diferent manera....Espero i desitjo que tot s'adreci i ,que els àrbitres NO DONGUIN L'ESQUENA a tal situació....

FOTOS DE J.C.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.