diumenge, 25 d’octubre del 2009

SIS MINUTS FATÍDICS CONDEMNEN AL MANLLEU A LA DERROTA EN EL DERBI COMARCAL

VIC RIUPRIMER REFO F.C. -4
A.E.C.MANLLEU - 1

Inici de partit fatídic pel Manlleu que en sis minuts ha rebut tres gols del Vic Riuprimer en les seves tres primeres aproximacions a l'àrea. El 1-0 (minut 1), el 2-0 (minut 5) i el 3-0 (minut 6)...Impensable però cert, en el minut sis el marcador senyalava el 3-0 pels locals, sense donar temps a reaccionar a un Manlleu desconegut i un Vic Riuprimer molt ràpid i eficaç amb un resultat molt favorable.

A partir del punyent minut sis hem entrat en un altre partit. El Manlleu ha començat a tindre cert domini de la situació però sense crear masses ocasions clares i un Vic RIuprimer molt ordenat i perillos a la contra.S'ha arribar a la fi dels primers 35 minuts amb aquest resultat desfavorable pel Manlleu de 3-0.

En la segona el Manlleu ha tingut més ocasions que els locals, buscant la manera de batre la porteria local i en el minut 37 l'AITOR a pogut marcar el 3-1. Tres minuts ha durat aquest resultat que ficava al Manlleu en el partit.En el minut 40 els locals han aconseguit el definitiu 4-1. D'aqui fins a la fi del partit el Manlleu ha intentat portar perill a la porteria del Vic Riuprimer però la manca d'encert i els pals (dues ocasions) ha impedit moure el marcador.

Bé, felicitar al Vic Riuprimer per la seva victòria i al Manlleu també per la seva entrega...Cal reparar els errors, sobre tot dels primers sis minuts, i a seguir treballant...la lliga és molt llarga