AEC.MANLLEU - 4
UE.VILASSAR MAR - 2

Inici del partit
Foto d'en Jordi.

El Manlleu ha aconseguit els tres punts en el partit que l'ha enfrontat amb el Vilassar en el municipal.Tres partits jugats fins avui a casa i, tes victòries.
El partit es presentava amb certa expectació desprès de la derrota de l'equip la passada jornada i de l'igualtat en la classificació amb el Vilassar en la classificació.
L'inici ha sigut un altre cop espectacular en el marcador. En el minut 1 el resultat ja era de 1-1.En el segon 32 de partit L'AITOR ha marcat el 1-0 i tot seguit en el minut 1 el Vilassar ha empatat amb una falta directe fora l'àrea. Aquest resultat i de la manera que s'ha produint, ha fet recordar aquells sis minuts fatídics de l'altre dia a Riuprimer.
Amb l'empat, el joc ha estat força igualat i amb poques ocasions per part dels dos equips.Fins el minut 22 quan en GERARD ha marcat el 2-1 amb un cop de cap que després de tocar al pal ha entrat a la porteria visitant. El joc ha continuat i el Vilassar ha tingut diverses aproximacions sense perill a jugada parada.El Manlleu també ha tingut les seves i en el minut 31 l'AITOR a marcat el 3-1 a conseqüència d'una pena màxima que ha suposat la targeta groga al central visitant.
En Joan Enric canviant-se
la samarreta per coincidir
amb els colors del Vilassar

S'ha començat la segona part amb el 3-1 pel Manlleu que lluny de donar tranquil·litat ha fet que el Vilassar s'acostés a la porteria local amb cert perill i no donés el partit per perdut, amb una bona ocasió que el porter manlleuenc d'aquesta segona part l'IGNASI ha aturat. Després d'aquesta ocasió ha vingut el gran gol del davanter centre del Vilassar des de fora l'àrea, molt fort i ben col.locat.3-2 minut 66.
Amb aquest resultat els visitants entraven de ple en el partit. Però el Manlleu ha jugat bé la seva sort i després d'una bona ocasió d'en GERARD que el porter del maresme ha desviat ha arribat el definitiu 4-2 d'en AITOR fruit d'una falta directe treta amb molta potència i col.locació.
Resultat final que no deixa al Manlleu de continuar en els vagons dels llocs de les primeres posicions.I un Vilassar que ens ha demostrat que és un equip a tenir molt en compte.