Titular dedicat a un avi seguidor de l'equip.

VICTÒRIA.....TREBALLADA

MANLLEU, A.E.C. - 4

CATALONIA, U.B. - 1

Victòria bastant treballada avui la del Manlleu front al Catalònia molt ben col.locat i molt lluitador.
En els primers 35 minuts el domini ha sigut total del Manlleu. El primer gol l'ha marcat l'AITOR en el minut 9 aprofitant un rebuig dintre l'àrea Barcelonina. A partir del 1-0 el Manlleu ha continuat amb el seu domini creant moltes ocasions però, el segon gol no entrava. En el minut 30 el Catalònia ha tingut la seva única ocasió amb un un contra un amb el porter manlleuenc que, aquest, ha resolt molt bé.Seguidament, en el minut 35 en AITOR ha marcat el 2-0, resultat a la fi de la primera part.

ImatgeJAN... picardia, rapidesa i entrega

Imatge
Aquest "locos bajitos" també saben volar

La segona ha començat amb el mateix panorama que la primera, fins al minut 41,quan l'AITOR ha marcat el 3-0. A partir d'aqui el Catalònia ha tingut una petita fase de control i de cert domini fins que el seu jugador EDUARD ha marcat el 3-1 (minut 56) aprofitant una centrada des de la cantonada.Amb aquest gol el partit s'ha igualat una mica però, l'atac local ha tornat a ser letal marcant el definitiu 4-1 del partit, ha sigut en ROGER PALLAS amb un tret col.locat per l'escaire de la porteria del Catalònia.(minut 66)

Imatge El tret que ha significat el 3-0 de l' AITOR

Imatge El definitiu 4-1 de ROGER PALLAS..