dissabte, 25 d’abril del 2015

JORNADA 25
JUVENIL 2na DIVISIÓ GRUP 18
FC.PRADENC-2 CE.MOIÀ-1
EL PRADENC S'EMPORTA ELS TRES PUNTS AMB UN JUGADOR MENYS DES DEL MINUT 59' AMB UN MOIÀ EN EL QUE HA DESTACAT EL SEU PORTER
Celebració del 1-0 de EDUARD minut 72'
El Moià cau al camp del Pradenc en un partit amb dues parts molt diferenciades. La primera ha set igualada, amb ocasions molt clares pels dos equips però sense gols. Quatre molt clares pel Pradenc en les que el porter del Moià JOAN ENRIC ha impedit amb molt encert el gol. Per part del Moià destacar un un contra un del ALEJANDRO que el porter local QUIM atura i la més clara ocasió en aquesta primera part pel Moià, un tret de falta per part del GUILLE que estavella la pilota al pal sota la mirada del porter del Pradenc.
Una primera part sense gols a l'espera d'una segona en la que finalment han arribat. Els canvis i sobre tot les posicions dels jugadors del Moià l'han tornat més vulnerable en defensa i amb poc control . Ho ha aprofitat el Pradenc que en el minut 72 EDUARD marca a la sortida d'un corner sense oposició el 1-0. Tot seguit, en el minut 74 ROGER COMES guanya l'esquena a la defensa i es planta sol a l'àrea del JOAN ENRIC que no pot impedir un bonic gol del jugador local.
Amb el 2-0 en contra el Moià busca refer-se i després de nous canvis encerta RAÜL al aconseguir escurçar el marcador amb el 2-1 al minut 81. Amb aquest gol del Moià, el Pradenc es tanca buscant la contra . El Moià intenta a la desesperada igualar el resultat, però les preses, el Pradenc i el temps ho impedeixen.Amb aquesta derrota i la victòria del Líder el Manlleu a casa front al Torelló fan encara més difícil guanyar la lliga per part del Moià que cal assegurar la segona plaça que donaria opcions a pujar a primera divisió com a millor segon.