JORNADA 23
JUVENIL 2na DIVISIÓ GRUP 18
EL MOIÀ DEIXA VIST PER SENTÈNCIA EL PARTIT EN LA PRIMERA PART
EF.RIPOLLÈS-1 CE.MOIÀ-6

Bon partit del Moià al camp del Ripollès.El resultat de 1-6 s'ha quedat curt després de les nombroses ocasions creades i el domini total del Moià. Molt aviat el GUILLE ha obert el marcador amb el 0-1 en el minut 2. En ple domini moianenc arriba el 0-2 en el minut 17 per part de l'ÈRIC. En el minut 20 els locals tenen l'única clara ocasió de la primera part que el JOAN ENRIC s'encarrega d'aturar molt encertat. En el minut 23 ALEJANDRO fa pujar el 0-3 pel Moià i tot seguit, en el minut 24 ROGER marca el 0-4 sentenciant el partit. En el darrer minut de la primera part el ROGER torna a donar amb la diana fent pujar el 0-5, resultat a la fi dels primers 45 minuts.
El domini del Moià ha seguit en la segona part però amb un futbol més de control. Això ha donat una mica d'aire al Ripollès que ha aconseguit alguna aproximació perillosa com la del minut 61 en la que JAWAD ha engaltat un tret imparable a l'esquadra fent inútil la bona estira del JOAN ENRIC.Ha set un bonic gol el del Ripollès. Però dos minuts després el Moià torna a deixar la seva superioritat BAKARY marca de cap el que seria el definitiu 1-6 en el minut 64. El Ripollès ha tingut una darrera ocasió per maquillar una mica més el resultat amb un altre tret a l'esquadra però una esplèndida estirada del JOAN ENRIC enviant a córner ha culminat una segura i bona actuació del porter moianes.