dissabte, 22 de novembre del 2014

JORNADA 8
JUVENIL 2ªDIV.GRUP 18
UN MOIÀ IMPARABLE EN LA PRIMERA PART...PERÒ CONFORMISTA I DESCONCENTRAT EN LA SEGONA
CE.MOIÀ"A"-5 EF.DEL RIPOLLÈS AE."A"-3

El Moià segueix invicte després del seu enfrontament amb el Ripollès al superar-lo per 5-3 i,que lluny de semblar un partit còmode pels locals, s'ha possat molt emocionant al veure com els visitants retallaven un 4-0 fins al 4-3.
En la primera part el Moià no ha tingut errors. Des de el primer minut el domini i les ocasions tant sols han set per un Moià en el que el seu porter aquest primer temps en JOAN ENRIC ha set un espectador més. De fet, hi ha hagut una jugada clau en la que ha ajudat a que aquest domini del Moià s'accentués , ha set en el minut 14 quan el Ripollès es queda amb un jugador menys en una expulsió dubtosa que ha significat penal i el 0-2 pel Moià. La primera part ha acabat amb un clar 3-0 pel Moià amb gols de ROGER (minut 13 i 27) i de FACUNDO (minut 14 de penal).Cal destacar en aquest primer temps l'actuació del porter del Ripollès, principal jugador que ha impedit que el seu equip anés als vestidors amb una golejada d'escàndol.
Vist la superioritat del primer temps i el Ripollès amb un jugador menys, el Moià fa canvis i comença la segona part amb una relaxació i conformisme extrem. Tot i així en el minut 50,FERNANDO culmina una bona jugada per la banda de ALEJANDRO per marcar el 4-0. Tot semblava dat i beneit , però en el minut 53 ALEX OMAR marca el 4-1 pel Ripollès en una falta directa . Aquest gol esperona a un bon Ripollès, que tot i jugar amb un jugador menys no han perdut mai les ganes. El Moià accentua el seu desconcert i veu com els visitants li retalla el marcador amb dos gols més de JAWAD  i novament de ALEX OMAR en els minuts 61 i 65.
Amb el 4-3, el Moià retoca posicions i torna a ficar-se en el partit. En el minut 72 , finalment, en GUILLE sentència el partit amb el definitiu 5-3.

Crònica: mack   Fotos: Joan