JORNADA 7
JUVENIL 2ªDIV.GRUP18
EL MANLLEU EMPATA EN EL DARRER MINUT...PERÒ EL MOIÀ SEGUEIX LÍDER
AEC.MNALLEU-1 CE.MOIÀ-1

Partit intens el jugat al Municipal de Manlleu entre els dos primers classificats. No va ser massa vistós però amb molta emoció pel ajustat del marcador final i per les anades i vingudes dels dos equips.
Tot i fer un joc diferent del de costum, el Moià va tenir més possessió . El mig del camp no va existir per part dels dos equips.
En els primers 45 minuts les ocasions van ser comptades pels dos equips amb les defenses molt encertades. En el minut 30 l'arbitre passa per alt dos penals seguits favorables al Moià, el primer molt més clar que el segon. I en el minut 42 arriba el gol (0-1) de RAÜL pel Moià. Amb el temps restant, el Manlleu crea la única clara ocasió per marcar en aquest primer temps, però el JOAN ENRIC atura la rematada a boca de gol del jugador manlleuenc.
La segona va ser controlada per un Moià que tot i no practicar el seu millor joc ha pogut marcar el segon. Però el temps passava i el segon del Moià no arribava i el Manlleu a la desesperada buscant centrar pilotes als seus jugadors alts com a única opció per marcar.
Finalment, en el darrer minut del partit, en el minut 90 el jugador SERGI marca el 1-1 en un refús curt a la sortida d'una falta a la lateral de l'àrea del Moià.
Repartiments de punts. Amb un Manlleu que ja veia volar tres punts del Municipal. I un Moià que li serveix per seguir com a Líder.

Àrbitre ben situat...dues jugades seguides...
Gravació: Joan      Muntatge:mackTV