dissabte, 29 de juny del 2013

LA SELECCIÓ, ENTRE LES QUATRE MILLORS SELECCIONS COMARCALS
BRILLANT PARTICIPACIÓ DE LA SELECCIÓ CATALANA COMARCAL D'OSONA SUB-16 EN LA TROBADA DE LES SELECCIONS TERRITORIALS CATALANES

La Selecció Catalana Comaral d'Osona ha participat avui dissabte en la trobada de les Seleccions Territorials Catalanes Sub-16 que s'han dut a terme a la localitat de Vilassar de Mar.
De les 14 Seleccions que hi han intervingut, la d'Osona ha quedat de manera brillant entre les quatre millors.
El primer enfrontament ha set front la Selecció del Vallés Occidental (Sabadell), el resultat final ha set un empat, 0-0. En la tanda de penals s'ha girat la balança per part d'Osona per un 3-4.
El segon enfrontament ha set amb la Selecció de Tarragona, els d'Osona tenien que guanyar per un 2-0 com a mínim i superar la tanda de penals en cas de desempats i poder-se classificar per les semifinals. Doncs les dues coses s'han complert. Els Osonencs han superat als Tarragonins i en la tanda de penals, en la que es determinava com a guanyador dels mateixos el que primer fallava, en el primer de la selecció de Tarragona en JOAN ENRIC aconsegueix aturar i, en el torn de la Selecció d'Osona en POL DE LA VIUDA no perdona , marca i es supera la tanda de penals favorablement i...com no...es classifica per les Semifinals.
La Semifinal és front a una potent Selecció del Baix Llobregat i, tot seguit del darrer partit de la nostre selecció. El poc temps per refer-se del partit amb els Tarragonins, la forta calor, una potent selecció al davant que ha tingut més temps per descansar i la manca d'encert en les arribades finals, han fet que els del Baix Llobregat guanyessin justament per un 2-0 i passessin a jugar la final .
Els quatre seleccionats de la AEC.MANLLEU han tingut una brillant participació i han contribuint a deixar el futbol Osonenc entre els millors.  FELICITATS !!!!
JOAN ENRIC ORDEIX

POL DE LA VIUDA

ROGER VERDAGUER

CARLES MIRÓ


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.