dilluns, 3 de juny del 2013

JORNADA 30
CADET PREFERENT GRUP 2
EL MANLLEU TANCA LA JORNADA I LA LLIGA AMB GOLEJADA AL CAMP DEL PREMIÀ
CE.PREMIÀ"A"-2 AEC.MANLLEU"A"-6
El Premià i el Manlleu han disputat el darrer partit de la Jornada 30 que dona per acabada la lliga. Amb gran superioritat, els osonencs han golejat per un contundent 2-6 als del maresme i així, han culminat una nova temporada espectacular i amb èxit.Els gols els han aconseguit 6 jugadors diferents, demostrant el gran conjunt que forma. Han set : 0-1 ROGER VERDAGUER,0-2 EDU,0-3 ROGER PALLÀS, 0-4 AITOR, 2-5 JORDI, 2-6 NIL SERRA.

Desprès de guanyar la lliga de l'anterior temporada com a Cadet"B" a Primera divisió cedint tant sols dos punts en tota la lliga i pujar a Preferent, els inicis d'aquesta gran temporada que avui s'ha acabat no van ser gaire bons. El Manlleu va cedir 5 punts en els seus dos primers enfrontaments, però ràpidament es va assentar en la nova categoria i  ràpidament es va posar a dalt  en la classificació junt als millors del grup. El frec a frec amb Mollet, Calella i VicRiuprimer va fer que els manlleuencs no donés opcions als seus rivals, acabant la lliga tenint al segon, el Mollet a 7 punts.
Els numeres aconseguits pel Manlleu han set espectaculars. Ha marcat 97 gols en 30 jornades, una miga de 3,23 gols per partit. N'ha encaixat 33 amb una miga de 1,10 gols per partit. Tant sols a sofert dues derrotes, la primera a Vilassar i la segona a casa front el Calella. Quatre han set els partits empatats amb 24 victòries.Destacar també, que dels quatre grups de preferent tant sols s'han vist superats els seus 76 punts pel campió del Grup 1, el Barça"B".
S'acaba així l'etapa dels del 97 a Cadets, tant sols queda la més que segura participació de jugadors en la Selecció Catalana Comarcal d'Osona. Cal ja començar a preparar la nova etapa, la de Juvenils.
FELICITATS CAMPIONS !!!!

 Crònica: mack   Gravació: JOAN  Fotos: JORDI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.