CADET PREFERENT GRUP 2
TOT I NO FER UN JOC BRILLANT, EL MANLLEU SUPERA AMB CLAREDAT A UN BON MASNOU
AEC.MANLLEU"A"-4  CD.MASNOU"A"-0
El segon dels dos gols marcats avui per en NIL SERRA
Tres punts més pel Manlleu que el manté en la segona posició de la classificació. Qui pensés que la visita del cuer , el Masnou, seria un pur tràmit, ha set tot el contrari. Els del Maresme han venut cara la seva derrota, dificultant en tot moment a un Manlleu que no s'ha trobat còmode en cap moment i que no ha pogut sentenciar el resultat fins els darrers 15 minuts.
A pocs minuts de l'inici del partit el Manlleu aconsegueix el 1-0, al  minut 6 l'AITOR marca amb el cap una centrada des de la cantonada del VÍCTOR.
Tot semblava que seria un partit força fàcil pels d'osona, però els del Masnou han jugat amb molt bon ofici i en tot moment han dificultat les transicions de la pilota del Manlleu. Fins hi tot han pogut empatar en un parell d'ocasions en que la pilota ha sortit a fora. El Manlleu tot i trobar-se incòmode també ha disposat de diverses ocasions per poder ampliar el marcador abans del final del primer temps.
La segona part es comença a ploure suaument i, el terreny es torna un xic més ràpid. La disposició i el joc dels dos equips no canvia. El Masnou ben col·locat  i un Manlleu intentant marcar el segon gol, el de la tranquil·litat. En els darrers 15 minuts de partit ha set quan el Manlleu ha sentenciat el resultat final. En el minut 65 en NIL SERRA marca el seu primer gol oficial amb el Manlleu després d'aprofitar un rebuig des de la frontal de l'àrea del Masnou, ha set el 2-0.
Amb el 2-0 el Manlleu ha continuat buscant ampliar el marcador i, en el minut 74 en NIL marca el 3-0, un bonic gol. Pocs minuts després,en el 78, en VÍCTOR treu una falta lateral i la pilota passa per davant de tothom fins entrar netament a la porteria del Masnou establint el 4-0 .  El Masnou intenta al menys aconseguir el gol de l'honor però en JOAN ENRIC en una bona intervenció aconsegueix desviar a córner. Ja no quedava més temps i s'arriba a la fi del partit amb un clar i treballat 4-0 pel Manlleu.