dissabte, 3 de novembre del 2012

JORNADA 5 CADET PREFERENT GRUP 2
EL MANLLEU ENCADENA LA SEVA TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA
AEC.MANLLEU-3 ESCOLA F.GIRONÈS-SABAT-1
Tercera victòria consecutiva l'encadenada avui pel Manlleu que ha set superior a un Gironès, reforçat amb jugadors de divisió d'honor, i que s'ha vist superat per un millor Manlleu.
1-0 minut 22. EDU BONET
La primera part ha set dominada totalment pel Manlleu amb moltes ocasions per marcar, però com darrerament és habitual, amb poca sort a l'hora de fer el gol. S'han hagut d'encadenar fins a quatre clares ocasions de gol, amb dos pals inclosos per part del Manlleu per aconseguir en el minut 22 el 1-0. Ha set un gran gol del EDU al culminar una jugada iniciada per ell mateix al mig camp amb passada cap a la banda pel GERE, aquest combina amb en ROGER VERDAGUER que, amb un bona assistència d'esquena rep en EDU que culmina de manera molt maca amb el primer gol manlleuenc.
Amb el 1-0 el Manlleu es tranquil·litza un xic, però continua pressionant la porteria d'un Gironès que no ha creat cap ocasió a la porteria defensada aquesta primera part per en  JOAN ENRIC. Es va a la caseta amb el 1-0, resultat curt per part d'un Manlleu molt superior.
La segona comença amb un Gironès un xic revolucionat, posant pressió a la sortida des de al darrera del Manlleu. En el minut 44 arriba el 2-0 del ROGER VERDAGUER de falta directe des de la frontal de la porteria visitant. Com deia el Gironès pressiona la sortida del Manlleu en defensa i en una jugada, per mi totalment involuntària , la pilota topa en la ma del SERGI en un control sense perill a l'hora d'iniciar la jugada d'atac i l'àrbitre xiula falta directe a la frontal de l'àrea del Manlleu.En MARC COMAS treu la falta amb potència i bat per alt la porteria defensada aquesta segona part per en FERRAN, això és en el minut 48.
Amb el 2-1 el Gironès augmenta la seva pressió utilitzant un cert joc brusc però en el minut 53 en VÍCTOR aconsegueix en un tir creuat des de l'esquerra a la sortida del porter visitant el que seria el definitiu  3-1. La resta de minuts cal destacar dues bones arribades dels visitants ben aturades per en FERRAN i unes quatre del Manlleu amb un tret al pal inclòs.
Com en la resta de partits jugats ,el Manlleu acaba els partits amb moltes ocasions desaprofitades però cal tenir paciència i de ben segur que aquesta millora que va progresant anirà a més...segur.