dissabte, 15 de setembre del 2012

SEGON AMISTÓS...UN MANLLEU AMB PROVES, EN TREU UN EMPAT DEL NOU SARDENYA!!!!

CE.EUROPA "A" (Divisió Honor)-3
AEC.MANLLEU "A" (Preferent) -3

Segon amistós del Manlleu de Preferent el jugat avui al Municipal Nou Sardenya de Barcelona front a un altre equip de la Divisió d'Honor, l'Europa. L'equip ha tingut que matinar per desplaçar-se fins a Barcelona i disputar a les 9:30 hores el seu enfrontament. El partit ha començat força ensopit per part dels dos equips, amb diverses imprecisions. En el minut 10 els locals han aprofitat una possible falta no assenyalada a favor del Manlleu per presentar-se davant en Joan Enric que, sobre la seva desesperada sortida no ha impedit el 1-0.

Com l'altre dia a Girona, el Manlleu a igualat amb poc marge de temps el partit amb un bon tret per alt del GERI sobre la sortida del porter local, era el minut 15. Amb els dos gols marcats, un per cada equip, el partit ha començat a pujar una mica d'intensitat i els locals han disposat de dues clares ocasions per superar el marcador però en JOAN ENRIC,molt encertar, ho ha evitat. En el minut 25 arriba el 2-1 per l'Europa en una jugada d'estratègia en una falta a la frontal de l'àrea osonenca. En el minut 30 es produeix la jugada desgraciada del partit, l'AITOR rep un fort cop a la cella i, aquesta obra ferida, amb molta sang i, te que abandonar el camp i deixar el seu lloc al ROGER PALLÀS.Remarcar que gràcies a déu lo de l'AITOR ha set un trau a la cella amb uns quants punts de supura. S'arriba a la fi dels primers 40 minuts amb un joc més aviat fluix, molt igualat, però amb el 2-1 pels locals.
La segona arranca amb la mateixa tònica que la primera i en el minut 50 l'Europa trena una jugada aconseguit batre  a en FERRAN ,porter del Manlleu aquesta segona part i, aconseguint el 3-1. Amb aquest resultat i amb les diverses  proves realitzades pel tècnic manlleuenc (aquests partits serveixen per això) .El Manlleu passa a dominar el partit poc a poc fins aconseguir en ROGER PALLÀS el 3-2, minut 70. Les ocasions del Manlleu s'intensifiquen però la bona actuació del porter local impedeix l'èxit del gol de l'empat. Els minuts passaven i en el minut 79 en VÍCTOR marca el buscat empat pel Manlleu amb un gran gol, el 3-3. Poc quedava per la fi i, a punt ha estat el Manlleu de emportar-se la victòria en la darrera jugada del partit quan la pilota ha sortit molt ajustada al pal dret del porter local.
En Resum, el Manlleu ha estat bé. Poder no amb aquella gran intensitat vista a Girona tenint en compte les dimensions grans del terreny, el joc del seu rival i l'hora tant matinera. Però ha tornat a deixar bones sensacions. Ara toca esperar el proper amistós que segurament serà ja amb un equip de Preferent.