dissabte, 22 de setembre del 2012

EL MANLLEU GUANYA EL TRIANGULAR AMISTÓS AMB DOS RIVALS DIRECTES A LA PREFERENT 2012/13 A L'ESTADI DE VILATENIM DE FIGUERES
Tercer amistós de l'equip. Aquesta vegada en un triangular organitzat a Figueres en l'estadi Municipal Vilatenim i que enfrontava la UE.FIGUERES"A", la UE.OLOT"A" i la AEC.MANLLEU"A" en dos partits per cada equip i 35 minuts de temps. Tots tres conjunts es retrobaran en la competició de lliga en el Grup 2 de Preferent d'enguany.
Destacar el plantejament totalment de prova portada a terme pel tècnic Osonenc al plantejar dos equips totalment diferenciats en els dos partits, utilitzat tots els seus jugadors disponibles i provant diverses opcions, tant en atac com en defensa. Veient els resultats i com s'han jugat els partits. el Manlleu ha set superior.

UE.FIGUERES"A"-0  AEC.MANLLEU"A"-2

El primer partit a set front als locals, la UE.Figueres. Els locals han sortit intentant imposar un joc ràpid i amb intensitat però, el Manlleu ha  deixat en el mateix inici el partit la seva solidés en totes les accions , responent tots els intents del Figueres amb una defensa molt segura, un mig camp força combinatori i un atac molt perillós.
En el minut 5 en MIKEL avisa amb un fort tret al pal del porter local que, uns minuts després, te que aturar dues clares ocasions del VÍCTOR i de l'AITOR. La porteria del Manlleu defensada  per en JOAN  ENRIC no passa per cap perill destacat.
En el minut 15 arriba el 0-1, el seu autor és en MIKEL amb un tret creuat molt ajustat a la base del pal local.
Amb aquest resultat desfavorable pels locals, aquests intenten arribar en dues ocasions però en JOAN ENRIC encerta les dues vegades .El Manlleu segueix amb les seves arribades a l'àrea del Figures i en el minut 29 puja el el definitiu 0-2. És una falta a la frontal que treu l'AITOR i pica al pal, el rebuig l'aprofita molt ben col.locat en PAU per afusellar al porter del Figueres.

0-1 del MIKEL
SEQÜÈNCIA DEL 0-2 DEL PAU

UE.OLOT"A"-1   AEC.MANLLEU"A"-2

Canvis de jugadors per part del Manlleu en aquest segon partit front a la UE.OLOT. Els de la Garrotxa han començat molt forts, amb rapides i bones combinacions .En canvi el Manlleu ha iniciat el partit, lent, amb errades i malt col.locat. Fruit de l'intensitat de l'Olot, en el minut 9 aprofita una errada defensiva del Manlleu per batre al porter osonenc en aquest partit, en FERRAN i, avançar-se en el marcador amb el 1-0. Aquest gol fa despertar al Manlleu i, aquest, "es posa les piles" i va a per feina. Les ocasions manlleuenques comencen a sumar-se i també comença a destacar al millor jugador dels de la Garrotxa , el seu porter, un ex jugador dels manlleuencs, l'IGNASI.
Finalment en el minut 18 el Manlleu aconsegueix l'empat, el 1-1,el seu autor és en GERE rematant amb el cap una molt bona passada del ROGER PALLÀS. Amb aquest gol el Manlleu trena tres bones jugades clares de gol però sense èxit. Per part de l'Olot poca cosa a destacar en atac. En el minut 30 una bona combinació per la banda esquerra entre  en NIL i l'EDU resulta una esplèndida jugada que aquest darrer, en EDU, aconsegueix acabar marcant el definitiu 1-2 pel Manlleu.

Celebració del 1-1 del GERE

Celebració del 1-2 de l'EDU
 Crònica :mack      Fotos: Jordi i Joan.