divendres, 29 de juny del 2012

TROBADA DE SELECCIONS TERRITORIALS 


El proper dissabte dia 30 de Juny , Figueres, Igualada, El Prat del Llobregat i Salou acullen les trobades territorials que comptaran amb més de 50 partits del millor futbol.

La Federació Catalana de Futbol, torna a recuperar i a donar protagonisme als equips territorials. Aquest dissabte es celebraran fins a quatre trobades territorials on hi participaran part dels millors jugadors del futbol base català. Es tracta d'una fase prèvia que comptarà amb els partits que disputaran un total de 56 equips territorials.  Aquests 56 surten de les 14 delegacions que te la Federació per tot Catalunya, cadascuna de les quals participarà en aquestes trobades amb un total de 4 equips (dos de femenins, un de categoria sub 12 i un altre de sub 16, i dos de masculins, de les mateixes categories que en el cas anterior). Els partits seran de futbol 7, en el cas de les territorials sub 12, i de futbol 11 en el cas de les sub 16.
Tots aquests equips jugaran la fase prèvia d'aquesta competició aquest dissabte en alguna de les 4 seus designades per la FCF.
Els campions de cadascuna d'aquestes fases prèvies (4 campions per seu, un per cadascuna de les categories) passaran directament a la fase final, que tindrà lloc a RIALP (en el cas de les territorials femenines) i a PERALADA (en el cas de les masculines) el cap de setmana del 14 i 15 de Juliol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.