diumenge, 3 de juny del 2012

JORNADA 30
CADET 1ª DIV GRUP 7
EL MANLLEU FINALITZA LA LLIGA CAMPIÓ AMB UNA NOVA GOLEJADA I AMB UNES ESTADÍSTIQUES IMPRESSIONANTS
CF.CALDES MONTBUI-0  AEC.MANLLEU-6

El Manlleu Cadet B finalitza una nova temporada de manera excel·lent com a clar campió, des de la jornada 24, i amb 21 punts de distància amb el segon, el Mollet. Però en propers articles parlarem de les estadístiques, amb els numeres desorbitats que han dut al Manlleu a l'èxit d'aquesta temporada.
L'equip es presentava a Caldes de Montbui per afrontar amb l'equip local el darrer partit de lliga amb una temperatura de calor molt alta i, com a campió. Els dos equips no es jugaven res en especial, poder el Manlleu es jugava assegurar-se no haver perdut cap partit, cedit tant sols un empat al camp del Mollet.
La primera part ha set força distreta. Molt aviat, en el minut 6 en ROGER VERDAGUER marca el -0-1 acabant de manera magistral la seva entrada pel lateral de l'àrea local. Sense donar temps a reaccionar, en el minut 13, en VÍCTOR fa pujar el 0-2 aprofitant una errada de la defensa del Caldes al jugar la pilota al darrera. I com el martell d'un picapedrer arriba en el minut 15 el gol que sentenciava el partit, el 0-3 de l'AITOR.
Amb aquest resultat el Manlleu baixa el llistó i el Caldes comença a mostrar cert perill amb alguna jugada d'aproximació. Però en el minut 34 en ROGER PALLARS fa pujar el quart gol pel Manlleu al acabar molt bé una jugada d'atac a passada d'en GERE. Tot i el 0-4 tan desfavorable pel Caldes, aquests no han llençat la tovallola i, en els darrers 3 minuts de la primera part han pogut marcar en dues ocasions. En La primera en JOAN ENRIC desvia una pilota que entrava per l'escaire i topa amb el travesser. En la segona,en JOAN ENRIC ens demostra el seu gran nivell, amb una gran dosis de reflexes, agilitat i estil , aconsegueix desviar magistralment una pilota que tots ja veiem dintre la porteria del Manlleu. Després d'aquesta magistral aturada del JOAN ENRIC s'arriba a la fi del primer temps.
En el segon temps tots ens temíem que la forta calor passaria factura als dos equips. Una mica si que ha set així, però aquesta segona part també ha set força entretinguda. El Caldes ha intentat sempre anar a més i ha avançat algun jugador intentant poder marcar algun gol. Per la seva banda, el Manlleu ha jugat amb una contra molt perillosa. Desprès de diverses ocasions, en MIKEL marca el 0-5 culminant una d'aquestes jugades que diem a la contra , era el minut 58. Els darrers 20 minuts de joc han set els més fluixos , amb diverses interrupcions, es notava ja l'afecta de les elevades temperatures. Però, en el darrer minut del partit, en el minut 79, en VÍCTOR supera amb un encertat toc de pilota la desesperada sortida del porter del Caldes i, deixa el 0-6 com a resultat final del partit.