dissabte, 7 de maig del 2011

EL MANLLEU FA UN PARTIT SERIO DAVANT UN VOLUNTARIÓS CORNELLA.....I  LA PARTICIPACIÓ EN LA COPA CATALUNYA ES DECIDIRÀ EN LA DARRERA JORNADA

UD.CORNELLA - 1
AEC.MANLLEU - 4

El Manlleu ha complert tots els pronòstics en la seva visita al camp de la "VIA FERREA" de Cornella, superant amb claredat i en un partit molt seriós a un Cornella amb molta voluntat i lluitador. El resultat final de 1-4 pels manlleuencs ha resultat curt vistes les nombroses ocasions que ha tingut i l'esplèndida actuació dels dos porters locals .

En GERE i en MAURO, autors del 0-2 i 0-3
El partit ha començat amb un Cornella molt decidit davant un Manlleu que poc ha trigat en avisar i a passar a dominar el joc i el marcador. El 1-0 arriba en el minut 13 i el seu autor en AITOR culminant una jugada d'equip i creuant la pilota a prop del pal dret fent inútil l'estirada del porter local. Tres minuts desprès li és anulat un gol a GERE per un dubtós fora de joc al aprofitar el rebuig del pal a un tret d'en MAURO. Peró en el minut 18 el mateix GERE aconsegueix el 0-2 pel Manlleu culminant una centrada d'en ROGER VERDAGUER. Amb aquest resultat tant desfavorable, el Cornellà ho intenta però un JOAN ENRIC segur a la porteria i la defensa ordenada del Manlleu ho impedeixen. Aquest intent de reacció local es veu aturat pel 0-3 en el minut 35 d'en MAURO que acaba amb èxit una jugada personal. Amb aquest clar resultat favorable al Manlleu s'arriba al descans .

AITOR, dos gols més
En la segona, el Manlleu, ràpidament augmenta el seu avantatge aconseguint l'AITOR en el minut 40 el 0-4 amb un fort tret des de fora l'àrea. A partir d'aquest quart gol el Manlleu continua amb les seves ocasions però ,la gran actuació del porter del Cornellà impedeix engruixir  més el marcador manlleuenc. El Cornellà en cap moment ha llençat la tovallola, sempre ha set un equip lluitador i amb ganes de trenar jugades i intentant portar perill per la seva banda dreta amb dos jugadors molt hàbils. Doncs un d'aquests i, en el minut 56 ,marca el gol de l'honor pel Cornella entrant per la banda dreta , davant la sortida d'en JOAN ENRIC. Aquest 1-4 seria el resultat final, però cal remarcar una clara jugada en el minut 63 en la que en VÍCTOR és objecta d'un clar penal que l'àrbitre passa per alt.
Aquest resultat favorable, junt amb les respectives victòries  del St.Andreu, el St.Gabriel i el Barça, fan que el segon lloc que dona opció a disputar la Copa Catalunya es decideixi en el proper i darrer partit de lliga en el que el Manlleu juga a casa front a un Granollers que es jugarà el descens de la categoria. Per tant, es presenta una darrera jornada molt emocionant. Esperem que els seguidors del Manlleu vinguin a recolzar a l'equip, si més no, per agrair la bona temporada de l'equip en la màxima categoria del futbol Infantil Català.