dissabte, 14 de maig del 2011

EL MANLLEU ACABA LA LLIGA DE MANERA BRILLANT GUANYANT AL GRANOLLERS QUE PERD LA CATEGORIA

AEC.MANLLEU - 5
EC.GRANOLLERS - 0

El Manlleu ha tancat la seva participació en la màxima categoria del futbol infantil català d'una manera brillant guanyant amb molta autoritat a un Granollers que, amb aquest resultat, malauradament perd la categoria.

Els dos equips es presentaven al darrer partit de la competició amb dos objectius oposats. El del Manlleu era el de guanyar per tenir aspiracions i poder quedar segon classificat que permet participar en la Copa Catalunya i, al Granollers tant sols li valia la victòria per poder salvar la categoria. Força seguidors d'un i altres al municipal i, a destacar, els del Granollers molt sorollosos i animant contínuament als seus jugadors.

Des de l'inici del partit, i cal remarcar-ho, el Granollers ha intentat anar a pel seu objectiu. Però el Manlleu, fidel al seu bon joc, a la seva qualitat i sabent el que estava en joc, no ha donat opcions al rival. Després de diverses ocasions per obrir el marcador per part del Manlleu arriba el 1-0 d'en ROGER VERDAGUER, ha set en el minut 16 i certament ha marcat un gran gol des de fora l'àrea. Amb aquest gol en contra el Granollers ha intentat alguna aproximació a la porteria d'en JOAN ENRIC però sense perill. En el minut 20 novament el Manlleu aconsegueix marcar, aquest cop en AITOR marca el 2-0 culminat una combinació a la frontal del Granollers. Amb aquest dos gols d'avantatge el Manlleu juga d'una manera còmoda amb moltes ocasions però, sense marcar i, la portaria d'en JOAN ENRIC sense passar per cap problema. En els darrers minuts d'aquest primer temps en GERE marca el 3-0 pel Manlleu amb un tret creuat potent i colocat des de dintre l'àrea gran visitant.

En la segona el Granollers ho ha intentat avançant les seves posicions, però el Manlleu ha continuat amb un bon rosari d'ocasions en que, cal destacar un un contra un amb el porter d'en VÍCTOR i, un tret al travesser del mateix VÍCTOR, eren els minuts 38 i 43. També destacar una clara ocasió d'en PAU en el minut 56, previ al seus dos gols que marcaria després. En el minut 66 en PAU marca el 4-0 aprofitant a boca de canó una passada d'en ROGER PALLÀS. Molt seguit arriba el segon gol d'en PAU, en el minut 68 i el definitiu 5-0 completant una jugada per la banda d'en JORDI. Amb aquest resultat tant desfavorable i animant contínuament pels seus seguidors, el Granollers ha disposat de la seva millor ocasió per marcar el gol de l'honor, però entre en JOAN ENRIC i el pal ho ha impedit.

El final del partit ha set molt emotiu per part de les dues aficions ja que han aplaudit els seus respectius equips amb unes mostres d'agraïment pel seu esforç, tant en aquest partit com per la resta de la temporada.

Finalment el Granollers, malauradament, ha perdut la categoria i el Manlleu amb aquesta victòria a esperar els partits dels seus rivals de diumenge....

Nota: per problemes tècnics no he pogut penjar abans aquesta crònica. Hores d'ara es sap com ha quedat el Manlleu ja que s'han jugat tots els partits....Però, deixem-ho pel proper article.
 Aportació de dades : LLUÍS      Crònica: mack            Fotos: JOAN