dimecres, 14 de juliol del 2010

VICTOR HERRERA: cedit o a l'Espanyol

El tonenc VICTOR HERRERA  ha de prendre una decisió i és que el club blaugrana li ha donat la possibilitat d' anar cedit a la DAMM, a l' UE CORNELLA o a l' UD GRAMANET perquè la temporada vinent disposi de més minuts dels que el Barça li pot donar degut a que encara no ha fet el canvi físic i els seus companys d'equip sí.

El FC BARCELONA té molt clar que vol seguir comptant amb en Victor i és per això que continuarà entrenant amb el FC BARCELONA. De la mateixa manera, el club també es farà càrrec del transport fins la ciutat esportiva i també tindrà els serveis mèdics a la seva disposició. A més a més, també farà la pretemporada amb l'equip blaugrana.


Opinions dels màxims responsables del FC BARCELONA (Futbol base) en relació amb en Victor.
ALBERT BENAIGES(coordinador Futbol base) :
'En Victor és un jugador que té l'ADN BARÇA, dins de la escala de puntuacions al seu informe té totes una valoració per sobre del 8 menys la física que està al 3, cosa que no ens preocupa però en aquest moment la competició és molt  exigent i jugaran més els més físics. No és que el vulguem més alt sinó més fort.'


ALBERT PUIG (entrenador d`en Victor aquesta temporada-infantil”B”)
'En Victor compleix amb els requisits de ser un gran jugador per la seva actitud i qualitat tècnica, n`estic convençut de que té més possibilitats si el cedim a un altre equip on tingui més minuts. Si prengués la decisió de marxar al RCD ESPANYOL s`equivocaria.'


ANDRES CARRASCO (entrenador del infantil”A” de l` any vinent)
Amb en Victor és només una qüestió de temps .. 1 any, dos anys   tinc claríssim que amb juvenil serà un jugador important, perquè quan el físic s`iguali, manarà la qualitat i d´això en Victor en té de sobres.


El RCD ESPANYOL està amb la canya preparada i l´entrenador del infantil de l’any vinent comptaria encantat amb en Victor.


Els pares contemplem anar a l'AEC MANLLEU com a millor opció ja que està al costat de casa, i el seu entrenador seria J,Mª SALA (coordinador de AEC MANLLEU), entrenador que en victor ja havia tingut i del que en victor té un gran record. En Victor diu que: 'ha sigut un dels 2 entrenadors que més m`ha ensenyat.'


LUIS HERRERA (pare)
L'opció d'anar a l`Espanyol no la contemplem de moment, tot i que estem agraïts a en DANI (entrenador del RCD ESPANYOL) pel seu interès. Ara mateix l'opció d'anar al Manlleu ens sembla la millor. D'aquesta manera tindrà més temps per estudiar, ja que haurà d`entrenar 4 dies (2 a Barcelona i 2 a Manlleu).
La AEC MANLLEU l`any vinent serà a la màxima categoría d`infantil i esperem que en Victor pugui ser un bon reforç per l'equip.


Informació de La Revistona.cat
fotos: Família Herrera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.