GRAN PARTIT DE BAR HERMÈTIC
 EN LA FINAL F-7 INFANTIL
DE RODA DE TER
nota: en la foto falta en NIL MARISCAL

Aquest passat divendres es va disputar les finals del 3er.TORNEIG F-7 DE RODA DE TER. L'equip BAR HERMÈTIC, integrat per jugadors del proper Infantil "A" de la AEC.MANLLEU va ser un dels brillants finalistes.L'altre equip,SKARPIA, un equip d'un any més i format per jugadors del VICRIUPRIMER que aquesta temporada han jugat en la ja desapareguda divisió d'honor.

La final va ser molt disputada pels dos equips, amb molta igualtat, encara que poder amb un millor control i joc de BAR HERMÈTIC però amb ocasions repartides pels dos equips.

Els primers 20 minuts van acabar amb 0-0 després de poques però clares ocasions pels dos equips en la que els respectius porters van estar molt encertats.

La segona no va decebre, i l'emoció va augmentar quant a 7 minuts pel final del partit els SKARPIA van aconseguir aprofitar una pilota rebotada dintre l'àrea per marcar el 1-0. Poc va durar l'alegria d'uns i la decepció dels altres, ja que en la jugada següent en POL DE LA VIUDA aconsegueix l'empat superant la sortida del porter. En els darrers 5 minuts de partit ni uns ni altres van poder superar l'empat 1-1 en que es va arribar a la loteria dels penals.
En els Penals BAR HERMÈTICS van tenir l'opció de guanyar si marcava en el darrer penal de la tanda. No va poder ser, entre el porter i el pal es va desaprofitar l'ocasió. Finalment els SKARPIA van aprofitar la seva oportunitat per aconseguir guanyar el Torneig .

Felicitar a tot l'equip pel bon torneig que han fet i en especial a JOAN ENRIC ORDEIX per ser escollit com al millor porter.