JORNADA 20
JUVENIL 2na DIVISIÓ GRUP 18
UN GOL MATINER DEL BERGA DESPERTA LA CLARA SUPERIORITAT DEL MOIÀ
CE.BERGA-1 CE.MOIÀ-6
Partit força distret el vist al Mpal de Berga. Molt aviat el Berga s'ha trobat amb un regal defensiu del Moià per marcar en el minut 3 el 1-0 mitjançant JOAN FIGOLS. Aquest gol tant matiner ha set un viratge total del que seria un partit de domini total del Moià i un Berga que en les poques ocasions que ha disposat ha topat amb un JOAN ENRIC molt encertat . Gens ha tardat el Moià en reaccionar i en el minut 9 ROGER fa l'empat aprofitant un mal rebuig del porter local. El 1-2 no tardaria en pujar en el marcador, en ple domini del Moià, el GUILLE marca el seu primer gol del partit en el minut 14. El Berga ho intenta, però el Moià no afluixa i les ocasions van succeint en la porteria local fins al 1-3 novament del GUILLE, minut 34.Amb un clar 1-3 s'arriba al descans.
El domini i ocasions del Moià en la segona part s'han accentuat.El Berga tant sols n'ha tingut dues en les que el JOAN ENRIC les ha aturat. Però encara vindrien més gols del Moià. Gols espectaculars tant per l'encert com per la manera de fabricar-los. En el minut 53 CRISTIAN culmina amb un "cacau" des de fora l'àrea ajustat al pal llarg del porter local, una jugada trenada amb el ROGER i puja el 1-4. Un minut després en el 54 el POL DE LA VIUDA treu una falta marcant el 1-5 amb un gol de traca i mocador, ficant la pilota per tot l'escaire. Ocasió darrera ocasió del Moià s'arriba al minut 69 en el que el GUILLE culmina un Hat-Trick en jugada a l'espai plantant-se tot sol davant la desesperada sortida del porter del Berga. Puja el 1-6 al marcador i el Moià aprofita per donar descans a jugadors carregats físicament i donar minuts a altres jugadors. El domini del Moià no decau i fins al minut 90 el resultat hagés pogut ser molt més ampli pels del Moianès.