dilluns, 13 d’octubre del 2014

JORNADA 2
JUVENIL 2na DIVISIÓ GRUP 18
UE.ST.QUIRZE BESORA"A"-1 CE.MOIÀ"A"-2

RESULTAT CURT DEL MOIÀ DESPRÉS DE DESAPROFITAR MOLTES OCASIONS I SER FORÇA SUPERIOR AL SEU RIVAL

El Moià ha aconseguit els tres punts en joc en la seva visita a Sant Quirze de Besora.
Tot i l'ajustat marcador el Moià ha disposat de moltes ocasions per marcar més gols, unes vegades per desencert, unes altres per mala sort i finalment per la bona actuació dels dos porters del Sant Quirze.
La Primera part ha set tota pel Moià en la que ha marcat el seu primer gol, el 0-1 en el minut 37 del GUILLEM í que ha set poc premi per les clares ocasions desaprofitades. Els locals tant sols han portat perill en dues ocasions en les que el JOAN ENRIC ha estat molt encertat. Amb el resultat de 0-1 s'arriba al descans.
En la segona part el domini Moianès a seguit, però molt aviat el Sant Quirze ha marcat el 1-1, al minut 49 per part ALEIX ESPONA al aprofitar un error greu de concentració en els marcatges de la defensa del Moià a la sortida d'un corner . Poc ha durat l'empat i en el minut 56 el GUILLEM torna a marcar per part del Moià ,fent justícia al millor joc i a les oportunitats creades. La resta de minuts han set un monòleg del Moià però sense encertar cap ocasió més. Finalment s'ha arribat a la fi dels 90 minuts amb un merescut 1-2.