diumenge, 7 de setembre del 2014

PRETEMPORADA JUVENIL"A"
CE.MOIÀ-3 UE.GURB-2

Segon partit amistós del Juvenil"A" jugat a casa i nova victòria. Tot i el resultat ajustat el Moià ha set superior de manera global.

El partit ha tingut dues parts molt diferenciades. El primer temps ha set dominada pels del Moianes en el que han aconseguit els seus tres gols ( dos de FERNANDO i un altre del ROGER) i encara podien haver anat als vestidors amb un resultat més ampli, tot i que el joc no ha set massa vistós.

La segona part el Moià ha sortit molt relaxat i poder massa confiat,amb les posicions força separades, amb un joc imprecís i lent deixant escapar moltes pilotes dividides en les que el Gurb ha pogut marcar el 3-1. Amb aquest gol els visitants s'han crescut i els errors del Moià els hi ha donat vida fins ajustar el marcador amb el 3-2 definitiu.