dijous, 5 de juny del 2014

"MIGUEL ÁNGEL" DEIXA EL FUTBOL EN ACTIU I SE LI RETRÀ HOMENATGE EN UN PARTIT
El pròxim diumenge 15 de Juny, ex jugadors i entrenadors organitzaran un homenatge a l'ex porter a l'Estadi Olímpic de Terrassa
Destaca la presència de tècnics com Miquel Olmo i Jaume Creixell, i ex jugadors que han sigut companys seus durant més d'una dècada
Terrassa, a 2 de Juny del 2014. - Miguel Ángel Álvarez Tenorio penja les botes. De manera oficial, i sent a l'actualitat membre del cos tècnic del CE.Sabadell, deixa el futbol en actiu per veure'l des de la barrera.

Havent defensat la porteria de equips com Badalona, Mataró, Sabadell, Huesca o Terrassa, l'actual preparador de porters del CE.Sabadell de la Segona Divisió A anunciarà en una roda de premsa que es celebrarà a l'Ajuntament de Terrassa aquest mateix dijous que penja definitivament les botes.


A l'acte  s'anunciaran els detalls del partit homenatge com a comiat a la seva carrera esportiva i es confirmarà la presència al partit de jugadors que han compartit vestidor amb ell com Iván Díaz, David Pirri i Sergio Nontero (nou entrenador i director tècnic del Terrassa FC, respectivament), Miguel Ángel Lozano o Luis Sauras, a més d'entrenadors que l'han dirigit com Miquel Olmo, Ramon Moya, Jaume Creixell, Miguel Álvarez o Josep Maria Nogués.
Això si, la data de l'homenatge al porter Terrassenc podria variar en funció de si el CE.Sabadell es classifica per a la promoció d'ascens.

 ENTREVISTA AMB MIGUEL ÁNGEL ÁLVAREZ TENORIO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.