diumenge, 6 d’abril del 2014

JORNADA 25
JUVENIL PREFERENT GRUP 2
ELS DOS EQUIPS OFEREIXEN UN BON ESPECTACLE FUTBOLÍSTIC AMB NOMBROSES OCASIONS , PERÒ SENSE GOLS
CE.MATARÓ-0 AEC.MANLLEU-0

Emocionant i espectacular partit el ofert pel Mataró i el Manlleu en aquesta jornada. Partit molt net, sense targetes, amb els dos equips jugant un futbol d'alt nivell, buscant la victòria des de el primer minut fins al darrer. Tots els jugadors dels dos equip han estat tant excel·lents que ha fet abocar el partit a un resultat final d'empat a 0.
En el primer temps el joc i les oportunitats han set repartides pels dos equips. Si el Mataró avisava amb una oportunitat, el Manlleu responia amb una altre. La més clara del Mataró en aquest primer temps ha set un tret al pal i pocs minuts després el Manlleu respon amb un altre tret al travesser.
En la segona ha augmentat l'intensitat . El temps passava, les oportunitats arribaven però tant en JOAN ENRIC com en DANI SANCHEZ, porters dels dos equips, implacables com tots els seus companys avui, aturaven tots els intents.
El resultat no era fidel al que mereixien els dos equips i es palpava en l'ambient que el que marques primer s'emportaria els tres punts. Els darrers 20 minuts de partit han set en els que el Manlleu ha set una mica més superior i en les que ha pogut guanyar el partit amb tres o quatre ocasions en les que una a topat novament amb el pal, i les altres el porter local ha estat esplèndid. 
Finalment, el partit acaba amb un empat a zero gols,tant sol han mancat els gols. Però l'espectacle futbolístic vist ha valgut la pena. Felicitats als dos equips !!!






 
 
 Fotos: Jordi   Crònica: mack

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.