dilluns, 26 d’agost del 2013

EL JUVENIL DE PREFERENT 2013/14 DE LA AEC.MANLLEU ...ES POSA EN MARXA



A les ordres del tècnic Josep Maria Sala i del predador físic Albert Rudé, el Juvenil "B" de la AEC.Manlleu que jugarà a la categoria Preferent aquesta temporada , ha iniciat avui dilluns els treballs de preparació. 

Bones han set les sensacions rebudes pels tècnics manlleuencs al observar en el bon estat físic de l'equip després de les vacances. 
Tres hores intenses d'entrenament, amb diversos exercicis físics, tàctics i de manteniment amb la pilota han completat la primera sessió d'avui. Una setmana que es presenta intensa,com podeu observar amb el pla de treball físic preparat pel cos tècnic i concretament per en Albert Rudé.
L'equip és integrat bàsicament pel Cadet"A" de la passada temporada en la que va aconseguir el títol de lliga retornant així al Cadet del Club a la màxima categoria de Divisió d'Honor. Amb l'incorporació  d'uns quants jugadors juvenils de segon any per compensar un xic la gran diferència d'edat en la que es trobaran front a molts adversaris.
Aquesta setmana intensa culminarà el proper dissabte en el primer amistós de l'equip que l'enfrontarà amb l'equip Juvenil del St. Hipòlit de Voltregà a les 12:00 hores en el partit de Festa Major .
Demà dimarts toca sessió doble d'entrenament, mati i tarda.
 PLA  D'ENTRENAMENT DE LA PRIMERA SETMANA




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.