diumenge, 29 d’agost del 2010

PARTIT AMISTÓS, 28 D'AGOST
AEC. MANLLEU - 7
CE.LLIÇÀ D'AMUNT - 2

Avui s'ha estrenat, en partit amistós, el nou Infantil "A" que afrontarà la nova primera divisió. El seu rival ha sigut el Lliçà d'amunt equip de la nova segona divisió. Els manlleuencs ha fet valer la seva millor qualitat per superar amb pocs problemes un rival ordenat i lluitador. Els inicis del primer quart han sigut  marcats per dues errades defensives que han donat les dues úniques opcions als visitants per poder marcar. Molt aviat, en el minut 1, el LLIÇÀ ha marcat el 0-1 al transformar un clar penal. Ràpidament el MANLLEU ha començat a dominar amb claredat i en el minut 4 en JORDI ha marcat l'empat aprofitant una passada d'en GERI. En el següent minut el propi GERI marca en jugada personal el 2-1. El LLIÇÀ no s'ha rendit i en una pilota rebutjada sense control per la defensa manlleuenca ha donat l'opció d'un nou empat, el 2-2 minut 9.
En el segon quart el MANLLEU ha desnivellat amb claredat el marcador aconseguint el 3-2 ,minut 2, novament en JORDI aprofitant un rebuig dintre l'àrea visitant i en el minut 16 un altre vegada en GERI culmina una jugada col·lectiva per aconseguir el 4-2.
Ha continuat el domini local en el tercer quart. AITOR ha marcat el 5-2 després d'una passada d'en Roger Verdaguer (minut 2). i en PAU en posició d'extrem dret i de tir creuat el 6-2 (minut 18).
En el darrer quart el MANLLEU ha aconseguit el resultat definitiu de 7-2 (minut 14) i també el  tercer gol del partit d'en GERI.
No ha sigut un gran partit, el Manlleu ha sigut molt superior als de Lliçà que s'han defensat força bé. Per ser el primer partit després de les vacances i dels primers entrenaments, no està gens malament.El més important és agafar el ritme i assimilar la nova reglamentació de la competició.
Remarcar també el retorn a l'equip d'en Roger Verdaguer després de dues temporades a l'Espanyol i l'absència d'en Pol De La Viuda (de vacances) i d'en Víctor Herrera que es va lesionar en l'entrenament del dilluns al que li desitgem una ràpida recuperació.

IGNASI
NOTA: Les fotos d'aquest article son d'en JORDI . Disculpeu, però per problemes tècnics no podem oferir el resum del partit en vídeo.